Aerobic-leksjon a la Kaz Sokolowski

Jeg antyder ikke at gutta har blitt høye på pæra av å slå Petter Myhres Adecco-mannskap 4-0. På ingen måte. Men lagkapteinen vår oppsummerte vel feelinga ganske presist i garderoben onsdag morgen:

- Jeg snakka med noen av Bojans landsmenn rett etter matchen. En av dem sa det sånn: "Dere ga oss en leksjon i fotball. Og den trengte vi ikke."


Det er ganske enkelt sånn at det er mye mer moro å vinne en fotballkamp enn å tape den, uansett nivå. Men "fotballeksjon"? Vel ... selv om det ikke skal det ikke legges skjul på at det var godt å se at Martins Plan B funka - allerede i første forsøk.

Lite tyder imidlertid på at spillerutvikler Kaz Sokolowki har noen Plan B i anledning sin fødselsdagsfeiring. (Han snakker for øvrig fortsatt samme type norsk som de fremste dialektknekkerne blant Bojans landsmenn gjør.) Selve bursdagen feira han torsdag, men den seansen gikk for seg i stille og rolige former. I kveld og natt til lørdag derimot, blir det andre boller.

- Jeg skal ikke drømme, Arild.
- Ikke drømme - hva mener du med det?
- Jeg skal ikke sove! Aerobic, hele natta!

Det er med glede vi konstaterer at mannen som inntil nylig hadde hjertetrøbbel så det holdt er på bedringens vei - og vel så det, må det vel være mulig å si? Grattis, Kaz!

3 kommentarer

13.feb.2010 kl.21:43

søt blogg

sondre

14.feb.2010 kl.19:41

kul blogg elsker Enga.ps:gå inn på bloggen som heter:soem10hvam.blogg.no det er en gutt på 9 som drømmer om å bli enga proff.

Pia Emilie

15.feb.2010 kl.21:39

Kristofer Hæstad er kjekk. Bra blogg, er innom hele tiden for å se om det er noen nye innlegg.

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits