Da Andreas Thorkildsen "ødela banen" for Fellah

For et par uker siden var vi innom håndball. I dag: Amerikansk fotball og spyd - og geografiske viderverdighter rundt naturkatastrofene.

Panzer ligger rett ut på benken, uten å bli massert. likevel ligger han og offer seg. Årsak: Lars Iver har denne morrakvisten stått hardt på at  Wayne Rooney er Topp 5 i internasjonal fotball. Ever. I pur glede over propagandafotballen som for tida spilles på Old Trafford, går jeg skrittet lenger, sier meg enig med Livers - men høyner til Topp 3.

Panzer
begraver huet der huet vitterlig skal begraves i en massasjebenk, men er ivrig etter å skifte tema.

- Detta blir for dumt. Wayne Rooney er fotballklok så det holder, og jeg er helt uenig med folk som mener han bare flyter på rå styrke. Men at han er der oppe - blant Maradona og Zidane og Messi? Hvem av de tre skal ut av Topp 3-lista di, Rønsen!?

Ok, Ok. Som et minste felles multiplum, blir vi enig om at Wayne Rooney må være "månedens spiller" i England - og apropos rå styrke. Panzer:

- Amerikansk fotball er pinglesport. Hjelm? Rugby - det er mannfolksport.


Det er nå Freddy dos Santos finner det for godt å blande seg inn. Han kan nemlig fortelle at de som er født på Amerikansk Samoa har 56 ganger større sjanse for å bli proff i NFL enn folk som er født noe annet sted på kloden!

- Det er bare noen titusener som bor der, men alle gutta er 2.10 og veier 140 kilo!
- Litt innavl, med andre ord?
- You bet!

Vi blir aldri enige om hvorvidt Amerikansk Samoa ligger nærmere New Zealand enn Hawaii, men når jeg mumler noe om at "var det ikke naturkatastrofe der for ikke så lenge siden?" - da klikker det for dos Santos.

- Rønsen; Haiti!

Jeg kommer etter hvert på at jeg tenkte på et tragisk forlis, men løpet er liksom likevel kjørt. Mandag formiddag var det nær på at løpet var kjørt, også for Andreas Thorkildsen. Til fortrengsel for våre gutter, hadde han leid seg inn i Vallhall - for å kaste spyd.

Selvfølgelig blir vi stående å kikke litt på mannen som har tatt både EM-, VM- og OL-gull. Men det går ikke lenge før Fellah hadde fått nok, og vender spydlegenden ryggen. Og det talte på ingen måte til Thorkildsens forsvar at han brukte spyd med butt spiss.

- Han ødelegger banen, jo!

Det er da vi vender tilbake til Drillos berømte utsagn: Er det noen mening i idretter som ikke har offside-regel?

4 kommentarer

stian

09.feb.2010 kl.09:45

haha:)

stian

09.feb.2010 kl.19:36

haha:)

Per

11.feb.2010 kl.15:53

hehe

Hobber

12.feb.2010 kl.16:01

Samoa hadde en stygg tsunami i September 2009, så du hadde helt rett, Rønsen

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits