Skal det være en "minuspølse"?

Som materialforvalter utstyrer man ikke Vålerenga-spillere med GULE fotballsko. Man gjør bare ikke det - et faktum Pål Engebretsen til fulle har fått merke under oppholdet i La Manga.

Det er blitt en tradisjon, at en røslig gjeng under ledelse av Kåre, Tanga-Rør-Roar og Svenna åpner pølsekiosk på det spanske fastland på vårparten. Den har varierende åpningstider, men har kjernetid for sitt utsalg under Engas treningskamper. Det er ikke til å stikke under stol at deler av Vålerengas lagledelse mer eller mindre har oppfatta dette som et gratistilbud - sterkt underbetale som de er.

Nå er det jamnt slutt, i hvert for én i støtteapparatet. Årsaken ligger i Bojans sko. Etter at vi her på Enga Inside, i samarbeid med pølsekioskens eiere, lagde baluba i forbindelse med at Bojan stilte i gule skole, tok han til vettet. Men bare i to dager. Torsdag denne uka var de skrekkelige skoa igjen i bruk - og da var det no pardon i forholdet mellom Engebretsen og pølseselgerne.

Nå er det ikke bare slutt på gratisserveringa; når VIFs matris bestiller over disk, med euro tilgjengelig, serveres han hva som på lokalspråket har fått navnet "minuspølse". Ingrediensene er pølse & lompe, minus pølse. Altså: Lompe, rekesalat og stekt løk.

Bon apetitt, Pål!

Ellers har keepertrener Gjermumd Østby igjen gått på en smell i et par hårreisende veddemål. I tilfellet Østby kommer dette dessverre ikke som noen overraskelse; det er liksom noen som i notoriske termer aldri lærer.

Vi kommer tilbake til saken.

7 kommentarer

Bjørn Heidnstrøm

01.feb.2010 kl.00:09

Rønsen!!! Du funker og pennen din er god !!!

eller som han på Gjøvik sa; Je har lest alle artikla dine og to av dom heng på kjøkkenveggen"

Med pølsehilsen

Bold Lansestrong

SammaDetVel

01.feb.2010 kl.16:30

Skjerpings Rønsen! Vål'enga mot rasisme gjelder også fotballsko, uansett farge. Verden går fremover, også på fotballsko-fronten, og det bør du snart gjøre også... Bojan skal få spille i akkurat de skoene han selv vil.

02.feb.2010 kl.10:43

Kjempefin blogg!

besøke min?

www.smmuth.blogg.no

kleeem (:

Ikke gul

02.feb.2010 kl.13:18

La han spille i (nesten) hva han vil, grønn, rød, blå, hvit, svart, men ikke gule sko!

Pia Emilie

03.feb.2010 kl.15:22

Gule sko er ikke pent!

Fredrik S.

04.feb.2010 kl.00:19

Gule fotballsko er da helt greit. Forøvrig tror jeg Bojan gir en en skikkelig good old flying fuck i hva Rønsen måtte mene. Bojan eier Rønsen uansett hvilken farge han har på skoene. Selv uten sko!

Preben

11.feb.2010 kl.15:15

Så j* toskete!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits