Pål Engebretsen rett i veggen!

Det kan være en farefull oppgave å være materialforvalter. Det fikk Pål Engebretsen til fulle erfare tidlig i uka, da det rett ut sagt var nære på at Vålerenga hadde en matris i avgang!


Det har seg slik, at oppvarminga vanligvis finner sted i treningsstudioet oppe i Vallhall. Så har det seg også sånn, at Pål Engebretsen denne morgenen har et og annet han skulle ha meddelt. Han smyger seg inn bak tredemøllene, idet Freddy dos Santos (bombe) sender ei melding - hvorpå Pål E. katastrofalt nok tar seg tid til å svare, idet han fortsetter sin gange - med huet vendt gæern vei! Og det er da det skjer!

For å spare tid, eller hva det er, tråkker Pål E. oppå ei tilsynelatende ledig tredemølle. Men det er bare tilsynelatende. Det viser seg nemlig at Birger Madsen nettopp har forlatt den, for å gjøre sitt fornødne - mens farten stadig står på 16 kilometer i timen!

Den som noen gang har vært i nærheten av ei tredemølle, veit at 16 kilometer - det er temmelig fort! Det gikk da også som det måtte gå: Pål E. på ryggen i veggen! Rutene i Vallhalls utmerkede treningssenter sto i fare!

Tross synlige skader i høyre hånd og -underarm, er Engebretsen på beina - og siden alt dette nå er fortalt, har vi lovt å bibringe folket følgende melding fra Vålerengas friskmeldte matris:

         - Rønsen, hvis du skal fortelle denne historia, må du huske å få med følgende: Jeg er Tippeligaens uten sammenligning best trente matris!

Oppdrag utført.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits