- Og Doffen, du er årets kaptein

Endelig er treninga i gang igjen. Det ytterst korte møtet i garderoben bød på tre nyheter - og her har du dem, i kronologisk rekkefølge.


MANAGER: Martin Andresen styrer VIF-skuta fra benken. (Alle foto: VIF Media)


 - Godt nyttår! sa Martin, og gikk en runde for å ta alle i hånda, før han raskt gikk gjennom opplegget for sesongoppkjøringa. Ingen revolusjon fra i fjor, men all trening de første to ukene foregår inne i Vallhall. To ganger daglig; fotball på morrakvisten (10.00), styrke og litt annet forskjellig på ettermiddagen. Morgendagen (tirsdag) går forresten i sin helhet med til å teste O2-opptak.


- Bak navnet mitt står det "manager", og bare det - men dere har vel kanskje allerede fått med dere at jeg har lagt opp?

Jeg har fått plass mellom Bolthof og Freddy, enn så lenge - og forfatterspira fornekter seg ikke. Når han ser at jeg blir sittende med oversikten over når de forskjellige har å møte opp hos Olympiatoppen, mens navnet til en totalt uinteressert Bolt ikke står på arket, snur Freddy seg til Øyvind:


- Bolt; når Rønsen skal testes, og ikke du - da er det tegn i tida som tyder på at du ikke er førstevalget i år!


FORFATTERSPIRE: Freddy dos Santos.

Martin
klapper i henda, bare for å høre om noen lurer på noe før oppvarminga på sykkel. Ingen har spørsmål (som vanlig). ? Men forresten, sier Andresen:


- Doffen, du er kaptein i år.


Og kapteinen tar øyeblikkelig ansvar. Til alles bestyrtelse spør han høyt og tydelig om det er trening etter O2-testen ...?

Ivrigbot, Doffen! Ivrigbot! Første dag!


KAPTEIN: Kristofer Hæstad leder Vålerenga på banen i 2010.

Den nyslåtte kapteinen var for øvrig ikke aleine om å skrive seg inn i botboka før noen hadde gjort et spark på ballen.  Bojan hadde visst "tatt en dag feil" i forbindelse med juleferien.

(Troy Perkins er på landslagssamling med USA og Luton Shelton med Jamaica,  og de slutter seg ikke til troppen før senere i vinter. Treningsleiren på La Manga starter 23. januar.)

5 kommentarer

Randi

04.jan.2010 kl.16:35

Jeg liker denne bloggen, fortsett sånn :D

Pia Emilie Pettersen <3

04.jan.2010 kl.17:30

Bra blogg:)
herlig, har nærmest venta på nytt innlegg siden det siste :D

VIF-herren

04.jan.2010 kl.18:43

Godt kapteinsvalg!

Silje

14.jan.2010 kl.23:08

Hva er det opplegget her med "bot"? :)

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits