Jungelen er full av bønder!

Slutt på sesongen. Litt vemodig - men en feiende fin avslutning i dusjen ble det! Dypt nede i ei handlevogn fra Rimi!

Enkelte vil ha fått med seg at undertegnede i det siste har blitt uthengt som deltaker i lite ærerik omgang. Egentlig er det ei gammal historie, og egentlig er det bare dikt og annet fanteri; et særs elendig forsøk på å være morsom borti Natt og Dag-redaksjonen. Men hvordan forsvarer man seg mot sånne rykter, når det tar nøyaktig 30 sekunder fra den første nettavisa har publisert historia til den ligger over alt i cyberspace?


garderobedans562716945a


Helt sikkert er det, at Jungelen i Vålerenga har fått med seg saken, at de bokstavelig talt er på nett. Det var Harmeet som førte ordet fredag formiddag:

- Rønsen! Rønsen! Kom hit 'a! Kom hit 'a!

Jeg ante vel strengt tatt at noe var på gang, men man takker ikke nei til høylydt invitasjon fra Jungelen. Før jeg visste ord av det, var jeg trygt plassert oppi ei Rimi-vogn; det er matris Engebretsen som har plassert den i garderoben - visstnok i den hensikt å få gutta til å legge svett treningstøy "mer samla" (eller noe sånt). En sak er klar: Denne kroppen følte seg relativt samla, der den plutselig befant seg i sammenkrølla tilstand - av alle steder midt oppi ei trillevogn som i utgangspunktet er designa for kålhuer og melkekartonger.

Og det skulle komme mer.

Det var Moa og Dawda, mener jeg bestemt, som sto for mulla-løftet, og som altså parkerte meg i handlevogna. Men det var Fellah som tok kommandoen, idet fase to skulle gjennomføres: Prosjekt Rønsen i dusjen. Fullt påkledd. Iskaldt vann.

For en gjeng med bønder.

Disse linjer forfattes noen timer i forkant av årets siste fellestrening - 16.30, lørdag 31. oktober, det herrens år 2009. Og, ja - jeg innrømmer at det er vemodig. To måneder uten denne fantastiske gjengen?

Vi har riktignok ei botkasse å tømme før jula setter inn. Men slik rutinen er her på innsida, vil referatet fra den seansen bli heller sparsom - både i form og innhold. Best for alle parter, liksom. (Jeg kommer til å sprelle litt i ventetida, men da på den verdensomspennende dagsavisen www.arildronsen.no.)

Takk for i år!

Én kommentar

06.nov.2009 kl.14:04

Takk for i år Rønsen, mye bra blogging og artige historier! Ta en velfortjent pause og kom sterkt tilbake neste år :)

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

53, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits