Vintertid i Jungelen?

Spørsmålet er: Vil Jungelen i VIF møte i rett tid til matchmat søndag ettermiddag?

loberto5621277761aAndrea Loberto
leda treninga lørdag, og avslutta sin korte appell med en påminnelse om at klokka skal stilles i løpet av natta. Jeg kunne ikke dy meg fra å dra på smilebåndet, idet jeg tenkte: "Kan man noe om vintertid midt inne i Jungelen?" Det fatale var at jeg kom til å antyde mine innerste tanker til Dawda.

Han svarte med rett og slett å fly på meg! Riktignok med et smil - men jeg tillater meg likevel et tips: Deler av Jungelen kommer til å møte en time for tidlig til kamp mot Sandefjord. Det er enda godt klokka går den veien den vitterlig gjør, ifølge det norske Justervesen. (Jo, det vesenet fins!)

Treninga lørdag ble for øvrig avslutta med langvarig skuddtrening. Ung mot gammel - og det hjalp ikke at jeg la inn all min prestisje i favør ungdommen. Old boys vant 23-18.

Men før vi kom så langt, ble det som vanlig gjennomført en proper keepertrening - der vi fikk et vrient språkspørsmål, jeg hadde nær sagt rett opp i fanget. Gjermund Østby fyrte av en av sine daglige misser, og utbrøyt, helt betimelig:

- Ei skikkelig lompe! Sorry!

anfitroyperkins541927aMr. Perkins
slo ut med henda, og så ut som et spørsmålstegn: - What? Lompi?

Bolthof
og undertegnede fikk forklart at dette mystiske ordet på norsk betyr både "bad shot" og "sausage with...." Der stoppa det, gitt! Troy forsøkte seg etter hvert med "sausage with fill", men endte på det enkle:

- Sausage is sausage.

- Akkurat som Sandefjord, mente jeg. - Vi skal lage hakkemat av dem. Og råmaterialet i den retten kan jo meget vel være pølser.

panzersmellfor56620412sPanzer
stakk forresten som snarest innom feltet fredag formiddag, med ny bikkje, og frisk som bare det. Etter å ha konstatert at tre poeng mot Sandefjord i morgen kveld kan bety at vi ligger på 4. plass - en klar indikasjon på at Europa neste år er innen rekkevidde - hadde han følgende på hjertet:

- Rønsen, hvis dere (som i denne sammenhengen betyr Manchester United) gjør jobben søndag, skal mesterverket fullføres i Lyon midt i neste uke. Da har vi Liverpool der de hører hjemme! Midt på tabellen i Premier League, og trygt plassert i det europeiske midtsjiktet! Far away from Champions League!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

53, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits