Fellah flyr høyt - og Harmeet har fått lappen

Ikke bare har Harmeet har fått lappen. Han har også begynt å ta grep om dialektbrukten på feltet.

Men først til Fellah. Han spiller fantastisk for tida. Dermed er han også et lett bytte for tabloidene. Sannsynligvis er intet innslag sendt på høyre rotasjon enn intervjuet TV 2 gjorde med Fellah i forbindelse med hans forhold til sin trener, lagkamerat og manager.

kfumfellah5621Kort oppsummert sier Fellah: "Jeg, og alle gutta, håper Martin slutter som spiller."

Spørsmålet er om TV 2 har hørt om redaktørplakaten, der det står at folk skal skånes for åpenbart tåkete adferd. Det er greit nok å mene det, men å si det på riksdekkende TV? Når hørte du sist gang at en i Norges første-11'er fortalte media at fungerende landslagstrener konsekvent gjør helt sprø valg?

Men så til treningsfeltet, der spillerutvikler Andrea Lomberto får stadig mer plass. Under planlegginga her om dagen, kunne han til alles begeistring melde om "god tid til firkant"; det morsomste som fins for alle fotballspillere. Poenget er at Andreas morsmål er engelsk, sånn at "firkant" via hans munn blir "firekant" - hvilket fikk Harmeet Singh til å reagere:

- Hørte dere det, gutter? Vi skal spille FIREKANT! Ha-ha!

Og da har vi jo kommet et stykke på vei, mener jeg - når bilfører Harmeet Singh begynner å klage på norskuttalen i støtteapparatet. Da blir konklusjonen enkel - akkurat som keepertrener Østby oppsummerer, idet han har forklart saksgangen i den kommende øvelsen:

- Det er så enkelt som that!

I mangel av noe annet å klage på, belasta botsjeff Doffen i går forresten undertegnedes konto med 50 kroner for "dårlige vanter". Og dermed går ordet til en gammel kjenning:

- I ser på bloggen at du skal holde med Molde i cupfinalen! Fy faen for en idiot!

Og helt til slutt i dag, går mikrofonen til Bengt Sæternes, som et par-tre sesonger tilbake i tid presterte å gjøre fire mål på Enga - i Bergen, i Brann-drakt:

- Jeg har en jobb å gjøre, om jeg skal reparere skadene!

2 kommentarer

MagnusSP

18.okt.2009 kl.22:04

Og jaggu reparerte han ikke skadene også!!! :D

Marthe

19.okt.2009 kl.14:24

Det gjorde han!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

53, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits