It's a Jungle out there!

Det er bare Tarzan som kunne kødde med befolkninga i Jungelen. I Vålerenga gjør man det definitivt ikke, i hvert fall ikke ustraffa.

Det har seg sånn at jeg i den ferske utgaven av Vål'enga-Magasinet har signert et intervju med juniorlagets nye angrepsstjerne, Chuma. Det er lettvint, men feigt, å skylde på den alltid like anonyme desken - så jeg påtar meg ansvaret for tittelen:

kappa5625713741a
Chuma Anene (Foto: Thomas Brekke Sæteren)

"Klar for Jungelen!"

Magasinet var ikke på gata, før jeg fikk svar på tiltale i garderoben. - Der er'n! rakk jeg å høre - før jeg brutalt ble lagt i bakken av en fulltalilg Jungel! Moa, Fellah, Harmeet, Mos, Amin - anført av bandeleder Dawda! De lempa meg opp i ei jævla handlevogn fra Rimi, og bare et angstfylt hyl redda ballhentertrener'n fra en dusj innstilt på "iskaldt":

"Hjælp! Gutter! Husk at jeg har dårlig rygg!"

Jeg mener det var Moa som tok til vettet, og jeg er ham selvfølgelig evig takknemlig.

Birger Madsen har forresten valgt et slags assosiert medlemskap i Jungelen. Av uforklarlige årsaker har han valgt å "bosette" seg i bandittenes umiddelbare nærhet i garderoben - og jeg skjønner godt hvorfor en gluping valgte å hilse ham slik, en morgen i september: - Doctor Livingstone, I presume?

*

Men hvordan går det med keepertreninga? Vi lar ordet gå til landslagskeeper Gudmund Takdsdal, der han befinner seg i dialog med keepertrener Gjermund Østby. Ordvekslinga finner sted umiddelbart etter at trener'n har sendt en ball 20 centimeter utafor vinkelen. (Man kan si mye om Østby, og det gjør vi jo både ofte og gjerne - men en god skarpskytter er han.)

- Har du kontroll, Gudmund?
- Hørte du ikke at jeg ropte "ut!"?
- Jo - men det er så mangt man kan si, uten å mene det!

Én kommentar

MagnusSP

24.sep.2009 kl.20:13

RØNSEN! Over en uke sia forrige post! :(

Skriv en ny kommentar

hits