Krise! Boblebad! La Manga! Diesel! Bensin!

- Arild! Arild! Arild! Det er krise! Du må sende meg nummeret til Martin! Og til Snåsamannen!

Det er søndag formiddag, dagen etter Molde-triumfen, og jeg har Roar - alias Tanga Rør - på tråden. (En saksopplysning først: Snåsammanen er identisk med de legende hender som tilhører fysio Eirik Bjærke.)

sidesupporter562691370aProblemet for Tanga-Roar viser seg i korthet å gå ut på at han befinner seg i Spania. Han var på Ullevål i går, men når flyet går 07.00 befinner man seg fort på La Manga før lunsjtid. Nå er det vel ikke noe problem, i og for seg, å befinne seg på La Manga en søndag formiddag. Snarere tvert i mot. Men man har et problem, når man har delt ut lovnader i histen og pisten.

I Tanga-Rørs tilfelle, går lovnadene ut på at firmaet - på tro og ære - har lovt å innstallere boblebad i dusjen på Vallhall; den dagen Enga har vinni en seriekamp! Og da er det krise, hvisomatte dersomatte rørlegger'n befinner seg på La Manga! Og det viser seg - sånn som i dag - at vi faktisk har vinni en seriekamp!

Numrene til Martin og Snåsamannen er oversendt, og jeg tar det således for gitt at unnskyldninga er avgitt på propert vis. Men det skal dere vite; at Tanga Rør er på plass i morgen den dag - om enn ikke ved adminstrerende direktør personlig - slik at boblebadet er på plass i god tid før treningsslutt.

Hvilket leder meg over til en annen hendelse av praktisk art, nylig inntruffen. Det er fredag ettermiddag, og Kjetil Rekdal er på tråden. Han skravler som vanlig en halvtime aleine, før jeg får spurt hvor han er? I Molde eller Aalesund?

- I er i Aalesund, Rønsen. Og mer enn det: I står midt i ei jævla rundkjøring!
- I ei rundkjøring? Hvorfor det?
- I har ei kjerring som fyller bensin på en dieselmotor!

Med andre ord, akkurat det samme som Glenn Roberts gjorde på treningsleir for to år siden. Hvor? Nettopp - på La Manga. God ferie, Tanga-Roar!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

53, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits