Bolthof i seriøst håndgemeng!

Nei, det handler ikke om uregelmessigheter i forholdet til Troy Perkins eller en ufin spiss. Men det byr enkelte ganger på utfordringer å være byggherre!

bolthof562281153aSaken er at Øyvind bygger hus til seg og sin familie. Til slikt trenger man jo både elektriker, maler, snekker og rørlegger. Uten å gå i detaljer på personene (men Tanga Rør er ikke innblanda!), fant byggherren tirsdag morgen to av dem han har hyra i full slåsskamp - på vei nedover trappa! Diskusjonen gikk høylydt: For hva skal først på plass, av lister og maling og eventuelt skjulte ledninger? Sånne debatter kan fort føre helt galt av sted!

Roen senka seg etter hvert over den Boltofske heim, men opptrinnet førte uansett til at Øyvind møtte for seint til trening - med den følge at han strena rett inn i garderoben, ganske umiddelbart etter at Toros avgang hadde satt forsamlinga i en slags mollstemt transe. Bolthof baner seg kraftfult inn døra:

- Gutter! Jeg kommer rett fra slåsskamp!

Birger Madsen kunne trøste med at han hadde gjort akkurat det samme, idet han høyrøsta rusa inn i Skeidgarderoben - bare for å få greie på at hele styret ti sekunder i forveien hadde sagt opp!

For Bolthof funka dette likevel på ingen måte som noen unnskyldning i forhold til botsjef Hæstad, som sporenstreks utstedte et gebyr for "svakt utviklede sosiale antenner".

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

53, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits