Which floor, Henger'n?

Nå har Henger'n begynt å snakke engelsk, i garderoben - sånn at alle tilstedeværende skal forstå. Og da kan det vel bare gå én vei mot Molde?

Administrasjonen overraska virkelig positivt fredag morgen. Jeg har i hvert fall aldri tidligere opplevd at de har stilt opp i garderoben med kaffe og kaker - der budskapet egentlig var så enkelt som så: "Vit at vi står bak dere, gutter!"

hellerudjpgElin Horn
sa noen bevingende ord i starten, før hun ga ordet til Terje "Henger'n" Hellerud. Han tok sete på massasjebenken, og begynte på norsk - men var våken nok til å innse at det satt folk rundt omkring på benkeradene som ikke behersker språket vårt så godt at de har utbytte av lengre taler. Henger'n sa det sånn:

- This is from us; us up in the second floor.

Budskapet ble framført på et i og for seg propert engelsk, men de som er kjent i og rundt Vallhall veit at den bygninga faktisk ikke består av mer enn to etasjer, og at "us" dermed holder hus i first floor.

Garderoben ligger nå uansett i første etasje, og seansen ble avrunda med at representanten for 1st floor delte ut blomster til "Ukas mann". Valget falt naturlig nok på Bengt Sæternes, som scora sitt 100. og 101. mål i Tippeligaen ute i Telenor Arena.

Etter at den kvinnedominerte administrasjonen hadde forlatt lokalet, reiste Øyvind Boltof seg - for å fortelle ei historie om hvordan det er å levere under press. Det spesifikke innholdet egner seg dessverre ikke utafor garderobens fire vegger, men i diffuse vendinger kan vi så pass som at Andreas Nordvik var innblanda. Nordvik, som i Andrea Lombertos dialekt - det var han som leste opp troppen mot Molde i går - blir til LODVIG... som altså ikke skal forveksles med Ludvig i Flåklypa.

***

Mange har spurt meg hvordan det hele arta seg, da Tor Ole Skullerud tok farvel med spillergruppa - og den saken er svært enkel å beskrive: I pakt med all hans opptreden  - som den kjernekaren han er - sa han takk for seg på enkelt, men ikke desto mindre særdeles bevegende vis. Noen ganger er fotballen så tung at den nesten ikke er til å bære.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

53, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits