... og så var Premier League i gang

Premier League er i gang, og det kommer neppe som noen overraskelse at temaet for garderobepraten dermed endrer karakter. Som Toro sa det fredag, i forkant av noen videopptak av Stabæk. - Vi skal først se noen klipp av Burnley...

Videoanalytiker Aleksander Olsen presterte like godt å starte sin seanse slik: - Jeg føler meg helt sikker på at Tottenham i år blir topp fire!

Som om dét har noe med Stabæk - VIF å gjøre, hæ?

Men sånn er'e bare: Det hjelper ikke at Panzer kaller Premier League for "Kretsmesterskapet", ikke så lenge det er akkurat dette kretsmesterskapet som engasjerer, på alvor. Kom gjerne til meg med Messi, Zlatan, Iniesta, Ronaldo, Kakha, Ambrossini, Pirlo, Inzaghi, Ronaldinho, Cordoba, Da Silva, Materazzi, Buffon, del Piero, Cannavaro, Trezeguet ... Det er likefullt Gerrard, Terry, Rooney og Giggs som gjelder, fordi de spiller i verdens mest populære (og sannsyligvis beste) fotballiga.

paokbrix562

Det hele begynte tidlig i uka, da Kristian Brix sa så mye rart om engelsk fotball at Morten Berre, med lange ører direkte fra massasjebenken, sa hva mange tenkte:

- Kristian, du sier så mye dumt at jeg ikke begriper hvorfor de som sitter ved siden av deg orker å høre på!

Og du kan jo bare tenke deg hvordan undertegnede, Man U-supporteren, ble regelrett sms-voldtatt av den fanatiske Liverpool-ligaen, herrene Hovi, Østby og dos Santos (godt supplert av Jepsen fra Danmark og ex-matris JT Hansen fra bondeheimen på vestlandet), etter at Burnley midt i uka hadde stått for årets sensasjon. Det gikk i disse vendingene: "For en deilig verden! Hilsen Burnley! "Endelig skjedde rettferdigheten fyldest også i fotball!" "Allerede hekta av i gullkampen! Ha, ha!" osv. osv.

Jeg mener å kunne garantere at fortsettelse følger ... i samme åndedrag som jeg har gleden av å kunne melde at keepertrener Østby midt i uka gikk på et av sine mest forsmedelige nederlag i fotballsammenheng. Mens troppen varma opp, vinka til seg undertegnede og Eirik "Snåsamannen" Bjærke med følgende budskap: - Gutter! I dag er jeg i uslåelig tverrliggerform!

gjermundfor562Konkurransen ble avgjort på golden goal, og min medfødte beskjedenhet gjør det naturlig å ikke formulere dette på annet vis enn å fortelle at finalen fant sted uten Østbys deltakelse. For hva presterte bonden fra Gjøvik? Han traff ikke én gang, på tolv forsøk!

Som plaster på såret, går siste ord i dag til engelsklæreren, pedagogen fra Gjøvik, henta fra treninga fredag formiddag:

- Troy! Not too far out! Not too deep in!

2 kommentarer

JTØ

23.aug.2009 kl.12:06

Digger bloggen, hold det gående! Idag vinner vi på Fornebu!

Hansen

23.aug.2009 kl.23:32

Hvor er mitt vålerenga? Dere spiller bra,scorer ikke mål og vi må fremstå som kjerringer foran en gjeng klyser fra Bærum. Vondt.

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

53, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits