- Oh God - he's gay!

Johan Kaggestad er tilbake etter å ha feriert i de franske alpene noen uker. Det føltes således helt naturlig, at Toro onsdag morgen ga ordet til den hjemvendte sykkel-rikskommentator.

bloggkaggestadKaggestad:
- Jeg har fulgt med dere fra utlandet gutter, og ... jeg sier vel ikke noe feil om jeg mener at alt ikke har gått helt etter planen. Ikke kjempebra, om jeg kan si det sånn. Nå skal vi opp. Ut i Europa, og opp i serien.

(Han nevnte ikke cupen - men jeg kan da ikke være den eneste Enga-supporteren som nå - nå som seriegullet for lengst er i det blå - krysser fingrene for en ny cupfinale?)

Kaggestad:
- Playstation. Det er lov, og gøy. Men fra nå av er rekkefølgen sånn: Trening. Dusj. Lunsj. Og så - for de som vil; data-bilrace på TV. Jeg veit du heier på Lance, Panzer - og jeg skal hilse fra gutten. Han er enig med meg. Først dusj, så lunsj, så playstation. OK?

OK, Kaggestad - og velkommen hjem.

blogghagenDagen starter likevel med at jeg konstaterer at Jungelen er blitt utvida, i og med Luton Sheltons hjemkomst. Han bøtter inn mål på treninga, men det er ikke poenget - ikke akkurat nå. For mens Panzer ligger og blir knadd, starter en av etter hvert utallige innvandringsdebatter.

- De kriminelle skal ut! mener Erik.

- Ja, svarer jeg. - Send gjerne de kriminelle ut. Men jeg mener det skal være lov for alle folk i hele verden å komme til Norge. Bare folk skikker seg. I min bok er "lykkejeger" en hedersbetegnelse. Hva er mer fortjenestefullt, enn å dra til et annet land, skaffe seg jobb - og sånn sett forbedre tilværelsen for seg og sin familie?

- Ærlig talt, Rønsen. Du kan ikke mene at...

- Jo, jeg mener det. Det er faktisk bare to saker der jeg er enig med det ellers fullstendig meningsløse partiet Venstre: 1) Fri innvandring. 2) Gratis heroin til de som har forsøkt alt, og som likevel ikke greier å komme seg ut av narkohelvete.

Det er da Morten Berre melder seg på:

- Det der, Rønsen, er bare et vikarierende argument. Det du EGENTLIG sier, er at folk som har lyst til å drikke øl hver dag skal få det gratis!

Det skal han ha, Morten Berre - han har unike evner i kunsten å stoppe en debatt. Dermed beveger jeg meg over til Jungelen, mens jeg samtidig får sagt som sant er - at Madonna-konserten i går kveld var helt ræva:

- Makan til ødsling med 25 års fantastisk popkarriere! Var det noen av dere som hørte henne i "Dress You Up"? Hun sang jo surere enn mormora mi gjorde når hun satt på dass!

bloggdawdaJeg nærmer meg Dawda idet jeg drar fram refrenget: - Gonna dress you up in my love...

- Oh God, mener Dawda, smått fortørna. - He's gay!

Men før vi veit ordet av det, er vi over i Kaggestads ferietrip. Saken er at han i løpet av de tre ukene rittet varte mottok tusenvis av spørsmål fra seerne, der en av de flittigste innsenderne viste seg å være Harmeet Singh. Ett av spørsmålene gikk sånn:

- Christian og Johan; hvordan kan det ha seg at deltakerne i Tour de France ikke har lykter foran og bak på sykkelen? Det er jo påbudt, er det ikke det? Jeg har i hvert fall installert lys både foran og bak på min egen sykkel...?

Om det virkelig var Harmeet som sendte inn spørsmålet, får vi antageligvis aldri greie på. Og kanskje må vi langt inn i Jungelen for å finne svaret?

bloggharmeet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

53, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits