Freddy inn i meklinga?

Ikke bare kan han brukes til alt på en fotballbane. Det er åpenbart  ikke den ting han ikke kan her i verden. Eller - hvordan blir nå dette, egentlig?

Det begynner med at Daniel blir gjort oppmerksom på at ballhentertreneren hans har vært på morgen-TV, der han seg som hør og bør uttalte seg i rosende vendinger om sitt kjære Manchester United. Kapteinen finner raskt fram krykkene, og beveger seg i min retning.

- Rønsen; hva er det som gjør at de henter inn deg for å uttale seg om fotball? Du ha jo ikke greie på det.

På massasjebenken ligger Freddy dos Santos, og han trenger ikke akkurat noen flere oppspill:

- Helt enig, Daniel. Kjør på! Å hente inn Rønsen som en slags "ekspert" på fotball, er like intelligent som å dra meg inn i studio for å kommentere innspurten i disse offentlige pensjonsgreiene!

På benken sitter Kjetil Wæhler med et flir, og konstaterer at ikke så mye er forandra siden han stakk avgårde til Aalborg. Og ved siden av Doffen, sitter Gamsten - som beærer Enga med en gjesteopptreden i forkant av landskampene. Men hva skuer mitt øye?

gamstviftrening562Blackburn
s venstre kant har fått utdelt Kappa-tøy, der årets modell av langbuksene virkelig er trange. Som det stadig blir uttalt: "Trur 'em at alle har sånne legger som Mos?" Ellers er treningsutstyret helt suverent. Men tilbake til det som utspiller seg i min umiddelbare nærhet.

Doffen holder tak i den buksa som altså er på et slags dagsutlån - mens Gamsten klipper den av i knehøyde! Det er takka for hva matris Engebretsen har igjen for å være i det rause hjørnet!

Gamsten rista for øvrig oppgitt på huet da Toro etter treninga leste opp troppen til cupkampen mot Follo.

- Æ e  vant til å vær' i startoppstillinga...


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

53, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits