- Boji! You're too long from!

Det må være lov å si at Enga Inside tidligere har levert en klassiker i norsk idrettsspråk, den gang Troy Perkins kom til Vålerenga, og keepertrener Østby mente vi som varmer opp disse gutta skulle skyte "opp I fænget!".

bolthof562281153a
Bolthof tar opp arven etter Østby.

 

Her kommer en ny en, og også den stammer fra keepermiljøet. Etter at Pa Modou-Kah forsvant ut i dimman, er det knapt noen hemmelighet at den høyeste røsten på feltet tilhører Øyvind Bolthof - muligens i konkurranse med André Muri. Hvor mange ganger Muri har ropt "på rygg!" siste trettidøgn er umumlig å telle, liksom det er vanskelig å holde orden på hvor mange ganger Bolthof roper "oppi! oppi!". Det er kort og greit målvaktas jobb å sørge for at hans førsteforsvar ligger på ryggen til motstanderens angripere.

 

Og da er vi der: Hvordan sier man "oppi! oppi!", på engelsk - altså det eneste språket Øyvind Bolthof og Bojan Zajic kan bruke som verbalt kommunikasjonsmiddel? Jo, da blir det sånn:

 - Boji! You're too long from!


*

freddyprofil5621287272a
Barcelona neste?


Treninga søndag formiddag var delt mellom vanlig fotball, og en blanding av håndball og basketball der det også er lov å bruke huet (i dobbelt forstand). Det var ung mot gammel - og for å si det enkelt, så er det helt i orden at våre gutter til daglig driver en idrett der håndball er hands. Og like enkelt er det å referere resultatet: Rått parti - i senioravdelingas favør.

 

I en klasse for seg under fotballkampen: Freddy dos Santos. Hadde han spilt sånn hver gang han entrer en fotballbane, ville han sklidd rett inn i Barcelonas startoppstilling.

     

  

Én kommentar

Diego Armano

26.apr.2009 kl.01:17

Røns!
Du blogger bra!!!!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits