Start-11'ern mot Rosenborg er klar

Nå - er det endelig snart alvor. Og Lerkendal skal så avgjort ikke bli som generalprøven ute på Fornebu, en seanse Doffen betegner som 90 minutter doggis... På fotballspråket betyr det svært mye løping uten ball. Men da setter vi over til Martin i garderoben i dag morges.

Etter en kort, men effektiv gjennomgang av Rosenborg mot Viking - det er som kjent minst like viktig å kjenne fienden som dine venner - tok manager Andresen ordet:

 

-          Ja gutter, nå er vi der. Søndag. Lerkendal. Det er dette vi har trent for, nå er tida inne.  Vi har trent hardt, og vi har trent hardt fordi vi ønsker å vinne fotballkamper. Vi hadde et tre timer langt møte angående laguttaket i går - og dere skal få laget nå. Noen av dere vil bli skuffa, og jeg er glad for å kunne si at hos oss vil mange svært gode fotballspillere bli sittende på benken. Og dette er viktig å understreke: De som havner utafor start-11-ern søndag, er på ingen måte identisk med de som blir sittende på benken i de kommende kampene. Som sagt; i denne garderoben kryr det av gode fotballspillere. Vi som skal ta ut laget, har med andre ord et luksusproblem.

Andresen tar seg tid til å puste skikkelig.

-          Her har dere laget.

 

Laget er altså tatt ut, to dager og vel så det før avspark. Men du må pent vente til en time før matchstart. Ha, ha!

 

3 kommentarer

Ano Nym

13.mar.2009 kl.20:56

Du... Det blir ikke lett for laget å holde informasjon internt hvis du skal lekke i bloggen din. http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/article2575330.ece

14.mar.2009 kl.12:21

Leilighet i Vallefaret med utsikt til "Bingen" selges. Løp og kjøp! http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=16649461&sid=xz6fedbGO7l517702

Kari Busch

27.mar.2009 kl.04:26

Hei du Rønsen.

Du har mange kommentarer, men husker du ikke badeland på M/S "COLOR FESTIVAL"???
For noen år siden...?

Var med til La Manga, en herlig gjeng, vi hadde en utrolig fin tur! Alle passa på hverandre, kanskje bra at du ikke var med? Du pleier jo ellers ikke å ta deg av vennenne dine...??
Er du fra bondebygda? Språk/formulering
av din blogg virker litt BONDSK...?
Kanskje dine foreldre er fra BONDELANDET?
Mine foreldre, og besteforeldre og oldeforeldre og tippoldeforeldre og tipp-
tippoldeforeldre er fra OSLO.
Blir derfor litt "søtladent" når du utnevner deg selv til "sjefsblogger" på Enga`s hjemmesider. Hvor kommer dine foreldre fra? Valdres?, Gudbrandsdal,Hallngdal?? Eller DALSTROKA INNAFOR?

M.v.h

K. Busch

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits