Folk som aldri løper fortjener ikke joggesko

Da Bojan i dag morges spurte etter nye joggesko, fikk han to kontante avslag. Materialforvalter Engebretsen avslo med begrunnelsen at "folk som aldri løper, fortjener ikke joggesko". Mens undertegnede i relativt oppstemt toneleie kunne melde at "alle de joggeskoa denne klubben disponerer burde reserveres Gjermund Østby!" 
 

Østby, keepertreneren som er i ferd med å bli legendarisk for sine veddemål - på Liverpools vegne. Noen har det åpenbart for vane å ta på seg større oppgaver enn hva fornuften tilsier. Faste lesere av denne spalte vil huske at han fortsatt har et uoppgjort regnskap rundt det faktum at Liverpool rett før jul ikke makta å slå West Ham. Der gikk Østby på en smell, for å si det forsiktig. Men mannen lærer faktisk ikke!

              
dsc0022

 Mens vi sto og hang på treninga fredag, sa jeg det sånn:

-          Gjermund; er du klar over at Man U kan ta seks titler i år?

-          Dø. Hold opp 'a.

-          De vant Community Shield ved å slå Portsmouth 3-1. De er offisielle verdensmestere for klubblag. De er i finalen i ligacupen. De er i femte runde i FA-cupen. Bare Inter står mellom dem og ytterligere avansement i Champions League. Og de leder Premier League. Det er sant, Gjermund - Sir Alex kan ta seks titler i en og samme sesong!

 

Det er da Østby tar seg en runde, med venstrefoten enda mer ut til venstre enn til vanlig, hvilket skal godt gjøres. Han fleiper med at han i slalombakken strengt tatt ikke burde kjørt i bakker som ikke var en evig venstresving.

                Så kommer det:

-          Arild, du bare drømmer. Det kommer ikke til å skje. Men om det skulle skje? Da lover jeg å gå på tvers over Sør-Norge!

 

Det begynner å bli mye nå, Gjermund - og vi kan jo komme tilbake til om "på tvers av" betyr Lillestrøm - Bergen eller Lindesnes - Trondheim. Men en sak lover jeg: Å bli med på ferden, i følgebil! Du skal få lov å bruke så lang tid du bare vil!

  

               

   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits