Gyldig forfall?

Hva er "gyldig forfall"? Og framfor alt: Spiller det noen rolle - om forfallet er gyldig eller ei?

 

Men vi må først innom den prekære skadesituasjonen vi kunne melde om i går. "Leddbånd" for folk over 50 er ingen spøk. I går kunne jeg altså knapt sette venstre beinet ned på bakken, men da jeg våkna i dag morges var alt i orden! Leddbånd og menisk, så vel som selve kneet!

Gledesstrålende gikk jeg bort til medisinsk ansvarlig Eirik i garderoben, mannen som tok meg under hurtigbehandling i går: - Jeg er frisk! Du er Engas svar på Snåsamannen!

Rundt oss var det imidlertid lite oppmuntring å hente; refrenget var at jeg altså måtte ha faka en skade i går. Matris Engebretsen sa det sånn, inspirert av kollega Østby fra bondelandet:

-          Har du fløgi tull i natt, også!

Det var da Morten Berre fant tida inne til å rippe opp i det sørgelige faktum at vi i snøføyka mista baller for 5000 kroner i starten av uka.

-          Og hvor var ballhentertrener'n?

Jeg sa som sant var, at jeg hadde gyldig forfall grunnet andre arbeidsoppdrag. Men da fant manager Andresen det opportunt å blande seg inn i disputten.

-          Rønsen; hvis jeg for eksempel er skadd, og altså har hva du kaller "gyldig forfall," og Vålerenga taper. Er det noen god unnskylding. Eller - hjelper det noe?

Sjakk. Matt.

Men aldri så galt at det ikke er godt for noe: Med dette burde nødvendigheten av ballhentertrenerens tilsdeværelse være dokumentert, en gang for alle. Tapt cash er tross alt et språk alle forstår.

   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits