Har du fløgi tull i natt, da?

Hvis du ikke henger helt med i tittelen, kan du ta det helt med ro. Da jeg forela den for Øyvind Bolthof, var han også helt blank. Og avsender? Bolthofs trener, Gjermund Østby - hvem ellers...


Det har seg sånn at jeg torsdag morgen våkna opp med et fullstendig ubrukelig kne. Mer enn det; det var vondt som f... så fort jeg gjorde forsøk på å bøye beinet. Ergo hinka jeg bort på treninga, og tok fatt i Eirik på avdelinga for medisinsk oppfølging. Etter to minutter på benken var diagnosen krystallklar:

- Leddbånd, 90 prosent sikkert. Men menisken ligger så nær at jeg ikke han si det med 100 prosent sikkerhet. Hold deg mest mulig i ro, så ser vi på det mandag morgen.

Jeg hyla og bar meg under behandlinga, hvilket fikk opptil flere tilstedeværende til å snakke om "hva skjer med smertegrense, da?" OK, jeg er muligens ei pingle, men syns det var vondt.

gjermundlatter

 

Det var da jeg skulle forklare Gjermund Østby hva som hadde skjedd; at ingen ting egentlig hadde skjedd; at jeg ikke hadde hatt vondt i det hele tatt siden onsdagstreninga - ikke før jeg våkna torsdag morgen - det var da replikken falt:

- Har du fløgi tull i natt, da?

Østby stilte seg hodreystende avvisende til at verken undertegnede eller Bolthof umiddelbart dro kjensel på uttrykket.

- Et kjent uttrykk, i heile Norge!


panzersmellfor56620672s

Så er det kanskje noe med å forveksle "heile Norge" med Hedmark og Oppland, da - og jeg skal på ingen måter avsløre hvem som møtte til trening onsdag morgen med følgende melding:

- Jeg savner Bush allerede!

Det nærmer seg tida da Panzer skal vise to videoklipp, der Frank Sinatra og Elvis framfører samme sang - i den hensikt å "bevise en gang for alle hvem som var den overlegent beste vokalisten"!

Fortsettelse følger.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits