Marxist-leninistisk timebetaling?

"Rønsen, hvor var du på andreøkta i går? Hva skjer med disiplinen?" Det er Martin Andresen som snakker, og jeg tar forsøksvis sats med et "jo, men" - før jeg prompte blir avbrutt. "Er'u på jobb, så er'u på jobb!"

Siden Andresen overhodet ikke eier innflytelse over Enga Inside, benytter jeg med dette anledninga til usensurert å fortelle hva som lå bak dette "jo, men".

Det har seg slik at livet som ballhentertrener ikke er ansett som fulltidsbetalt jobb. Når det nå i januar er to fotballøkter hver dag, ligger det liksom i korta at jeg ikke alltid har anledning til å være der den gjengen som må sies å være i fulltidsbetalt arbeid til enhver tid befinner seg.

martin562
LESER KLASSEKAMPEN: Martin Andresen (Foto: Kasper Wikestad/Digitalsport)

Etter hvert får jeg gjort rede for denne tingenes tilstand, men manager Andresen syns forklaringa er særs dårlig:

- Skal det ut over oss, da? Hva?

Og det er da matris Engebretsen blander seg inn.

- Enig, Martin. Der har'u den gamle marxist-leninistiske tenkinga. Det handler bare om penger, og om å telle timer på jobb. Hvor blir'e av idealismen?

Nå er manageren skikkelig på glid.

Andresen: - Korrekt, Pål. I ett år nå har jeg bedt Rønsen om å sørge for at vi får Klassekampen i kantina. Har han greid det? Njet.

Undertegnede: - Jo, men...

Engebretsen: - Ikke noe mere "jo, men" nå! Hører'u dårlig? Er detta også et spørsmål om timebetaling?

Ergo har jeg intet valg. I første omgang går denne artikkelen som link til Klassekampens abonnementsavdeling. Andresen leser som kjent stort sett bare Klassekampen og Morgenbladet - "kke minst fordi de ikke har sportssider".

Hvis Klassekampen gjør jobben sin, lover jeg å komme tilbake den dagen Panzer har studert avisa ei ukes tid. Skjønt det neppe er noen grunn til å tro han vil bli noen flittig leser - Klassekampen har jo som kjent ikke egne Elvis-sider.

Med dette går gratulasjonene til gårsdagens jubilant: I går ville Elvis fylt 74 år. Og 8. januar neste år - da... er det mulig vi kan glede leserne med et fyldig referat fra festlighetene på Veme.

Én kommentar

Anders

09.jan.2009 kl.15:40

Rønsen, nå når "klikk" har blitt viktigere enn trofeer, hvorfor ligger ikke bloggen din på vif.no?

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits