Barbeint futsal? Eller med skruknotter?

Leder Dawda Leigh og hans kompanjonger i Holmlia åres futsal-serie fordi de spiller barbeint? Eller kanskje med skruknotter?

Det er god grunn til å stille spørsmålet, i etterkant av seansen du nå skal få innblikk i.

Rett etter første ordinære trening sesongen 2009, alså mandag 5. januar, bar det opp på Hotel 33 i strøket rundt Økern. Møte. Dagsorden: Det meste som skal skje de neste 70 dagene - altså fram til seriestart i Trondheim.

Og ja - jeg kan berolige: Her skal det trenes, hardt. To ganger daglig. Noen dager 09.30 og 15.00, andre dager 09.30 og 18.00. Søndag er fridag.

dawda562682116a
Dawda Leigh


Men allerede til helga er det inneturnering på Beitostølen. 4-manns fotball, altså futsal. 20 mann fra Enga er med oppover, blant dem Dawda Leigh. De som følger med, har fått med seg at han, sammen med Mos og Daniel, har fått tillatelse til å delta i dette som for dem må fortone seg som en "kameratturnering". Ikke overraskende leder de hele greia.

Poenget er at man på Beitostølen, som i enhver futsal-turnering, må ha innesko - og dette er jo ikke en vare som til daglig befinner seg i materialforvalter Engebretsens portefølje. Altså:

- Opp med henda, dere som ikke har innesko.

mos562682115a
Mostafa Abdellaoue

Gjett hvem som var først oppe med hånda! Jeg vil si; nærmest før spørsmålet var ferdigstilt...? Dawda Leigh - og jammen fikk han ikke også følge av bestekompis Mos!

Så hva har'em egentlig på beina - gutta som er norgesmestere i futsal?

Én kommentar

Eirik

07.jan.2009 kl.16:13

Hei, Rønsen. Fint som vanlig, men disse gutta er IKKE norgesmestre i futsal.

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits