Skeid mot VIF? Eller Skeid mot Skeid?

21. januar 2009 spiller Enga treningskamp mot Skeid. Med hvilket lag!

Mye tyder på at vi stiller i et 4-2-4-system - for én sak er klar: Angrepet vil bestå av Daniel Fredheim Holm (ex-Skeid) på venstre kant, Mos (ex-Skeid) på høyre kant, mens Moa (ex-Skeid) og Dawda (ex-Skeid) vil danne et midtspisspar.

dawdamos
MØTER GAMLEKLUBBEN: Mos og Dawda møter Skeid 21.januar (Foto: Digitalsport)

Det snakkes om Morten Berre (ex-Skeid) i sentral midtbaneposisjon, mens Freddy dos Santos (ex-Skeid) finner en naturlig plass på høyre back. Tom Henning Hovi (ex-Skeid) er i tillegg på tale som innleid midtstopper, frigitt Bosmanspiller som han er.

Ettter hva inside-redaksjonen erfarer, forhandles det også om å fjerne de to siste bokstavene i sponsorbekledningen på benklærne. Buksene prydes som kjent av logoen til det kjente møbelfirmaet Skeidar.

***

Til allmen opplysning: Det pågår trening til daglig oppe på Valle, trass i at A-laget formelt sett har ferie. Frivillige fredag formiddag: Troy, Freddy, Berre, Mos, Muri, Jepsen, Storbæk. Regi: Andrea Alberto.
Ballhentertrener i ordinær rolle.

I starten av uka var det forresten smått uklart på hvilket tidspunkt vi kunne ta i bruk kunstgresset - i etterkant av de skandaløse juleborda i hallen. Jeg tror det var tirsdag, at jeg - på vei ut for å sjekke om det var mulig å trene inne - kom til å være en smule ukonsentret - og stoppa opp idet jeg sa noe sånt somt at ...

- Jeg går ut...

Det var da Freddy, idet jeg nølte et øyeblikk for lenge, avslutta setninga:

... på dato! Endelig er du på sporet av virkeligheten, Rønsen!

***

Jeg kan ikke love å ikke komme tilbake på denne sida av julaften, men benytter likevel anledninga til å ønske god jul - og minner om to flunka nye Vålerenga-låter som ligger og venter på deg i den tvers gjennom FANTASTISKE nye sjappa på Oslo S! Og ikke glem cupfinale-DVD'en!

.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits