Gjermund Østby tapte - igjen!

Keepertrener Gjermund Østby er notorisk i én sammenheng: Han ser ut til å gå inn for å tape veddemål. Og nå har DU sjansen til å påvirke straffemetodern!

Du som har fått med deg VIF-TVs cupfinale-DVD har sett eksempel på at dette ikke akkurat er første gang Gjermund Østby går på en smell. Hans løpetur i netto rundt en fotballbane i nærheten av Berlin er nok det morsomste filminnslaget som er lagd på denne sida av Wesensteen.

Den aktuelle saken er som følger: Siden jeg har vært på ferie i to uker, med tidvis fotball-hjemlengsel, sendte jeg tekstmeldinger mandag kveld. Samme melding gikk til hele Liverpool-gjengen i Enga  - i første rekke A. Jepsen, JT Hansen, TH Hovi og altså Gjermund Østby. Sistnevnte er den aller galeste av dem.

Meldinga var enkel i sitt budskap: "Ser fram til at Hammers banker inn et par mål på Anfield i kveld, og kan nesten ikke vente med de meldingene jeg kommer til å sende når klokka nærmere seg 23.00 i kveld."

Resultatet ble som kjent 0-0. Men Gjermund presterte å svare i god tid før avspark:

"Dø. Nå må du slutte å drømme og innse virkelihgeten. Tap i dag og du bestemmer hva du vil jeg skal gjøre. Ja faktisk uavgjort også."

Jeg svarte sporenstreks at "denne meldinga, Gjermund, skal aldri - ALDRI - slettes!"

I pausa spurte jeg om han var nervøs? Men, nei:

"He, he. Med 90 - 10 i ball posession er jeg ikke redd i det hele tatt."

Så der er vi altså: Hva skal unge Østby måtte utføre for sitt vidløftige veddemål? Jeg har konsultert Kjetil Redal i sakens anledning, mens hans forslag egner seg ikke for offentliggjøring. (Det kunne jeg for så vidt sagt på forhånd.)

Et annet forslag som allerede ligger på bordet, går ut på at Østby må GÅ til første bortekamp neste år, altså til Lerkendal - og at han må binde seg til å samle inn et visst beløp til Vålerenga Mot Rasisme underveis.

Morten Berre og Freddy dos Santos mener det får holde at undertegnede kontraktsfestes til å føre Østbys sjølbiografi i pennen; de mener det kan bli en tung last å bære resten av livet - altså for Østby.

Men nå er det altså DU som kan være med å bestemme. Hva skal straffa være for å  ha tapt et såpass fatalt veddemål? Alle forslag mottas med takksigelser!

11 kommentarer

Ole

05.des.2008 kl.13:22

Si meg en ting, Rønsen. Er det ikke straff nok å holde med Liverpool?

du får hilse fra meg å si at "storlaget" hans klarte ikke engang å slå mitt Atlético Madrid - og det er fantastisk morsomt i seg selv.

rolf jansen

05.des.2008 kl.14:35

Samle inn penger til VIF mot rasisme er veldig bra. Men kanskje på Lillestrøm, de ble jo temmelig sure da vi lanserte brødet vårt der!

Kåre

05.des.2008 kl.16:07

5 timer som utstillingsdukke i nye SJappa. Gjerne med dameundertøy!

Andreas Natvik

05.des.2008 kl.16:30

Hei Arild.
Siden MR. ØSTBY er Liverpool - fan,
kan han ikke synge glory glory Man utd i pausen på en Vålerenga kamp eller noe lignede. Det ville være en passende straff for Gjermund.

jaffe

05.des.2008 kl.17:16

Siden 1. seriekamp neste år er borte mot RBK kan han begynne å gro bart nå og la den vokse ufrisert frem til etter seriestart. Etter kampen kan den alltids fjernes med voks av Panzer i garderoben. Valget av Panzer faller naturlig da jeg er ganske sikker på at de ikke solgte silkehansker på S-marked under oppveksten hans på Østre Veme.

fixmeta

05.des.2008 kl.20:19

få han ned på bohemen iført manu drakt og så skal han synge for the red's..

Bjørn ''Reka''

06.des.2008 kl.00:20

hva om han kan løpe rundt hele banen med rosa badedrakt og arobic øvelser midt ute på banen

Hassan

06.des.2008 kl.01:38

Kåres forslag (utstillingsdukke) støttes! Gjerne kombinert med Jaffes (gro bart). Han kan gro bart frem til seriestart og stå modell i Sjappa i dameundertøy dagen før seriestart.

Felinaldo

06.des.2008 kl.23:05

iført en kongeblå badedrakt kan han gå som et vandrende reklameskilt for nye sjappa i sentrum, ev. inne på Oslo S..dele ut flyers og småkaker....

Johan Rebbeng

07.des.2008 kl.01:54

Jeg synes at Gjermund skal løpe naken fra Oslo S til Majorstuen iført en kappe og buffalo sko, mens jeg og Panzer tar sykkeltaxi bak med filmmusikk fra Superman

Bingokongen

15.des.2008 kl.18:07

Han må gå med LSK eller LYN trøye en hel dag!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits