Skandale: Brocken vant!

"Nytt på nytt"-Freddy hadde alt i sin hule hånd. Men så skar det seg - da Brocken fant målet.

Det var fri fra kollektivtrening lørdag formiddag, men vi var likevel 11 på feltet. Keepertrenerteamet bestående av Gjermund Østby, John Terje Hansen, Frode Larsen, Troy Perkins og undertegnede i velvillig "oppi fænget"-rolle. I tillegg: Freddy dos Santos, Jarl André Storbæk, Jørgen Jalland, André Muri, Mike Spight, og altså David Brocken.

skeidbrocken5621621845a


Den lette økta - vi kan vel nesten si den var tilpassa den fysiske formen til ballhentertrener'n - ble avslutta med fire mann i skuddkonkurranse. (Min personlige oppfatning er at dette burde skje atskillig oftere, uten at jeg har til hensikt å legge meg opp i Skulleruds treningsmønster.)

Jalland, dos Santos, Brocken og Hansen (han har et fantastisk skuddbein!) på 25 meter. Undertegnede på 16. De fire som skal skyte sender kula til meg, hvoretter jeg (som regel) legger den godt til rette mellom 16 og 18 meter: Skyt!

Vår U-21-landslagskeeper Larsen og Perkins bytter på målvaktsarbeidet. Førstemann til 15 mål har vinni.

På et tidspunkt lå Freddy et hav foran de tre andre. Jeg trur han leda med fem, da han sjøl hadde tegna seg for 11 fulltrefeffere. Noen av dem perler av en annen verden, det skal være sagt. Perkins sto der og rista på huet, mens stolpene skalv i sine grunnvoller. Men i dag var det altså stang inn.

Men så kom Brocken, i en langspurt - som førte ham først i mål. Hvorfor i helvete tok han ikke den straffa alle mente han burde tatt borte i Brügge...?

Glem det. Det er lenge siden, og Enga er faktisk i Europa igjen. I 2009.


n6438413962693064784

Jeg benytter anledninga til å takke materialforvalter John Terje Hansen for seks års fantastisk innsats for Vålerenga; i garderoben, i området rundt vaskemaskinen, og på treningsfeltet. Treninga lørdagen før kampen mot Brann var hans siste - i hvert fall i denne omgang. Han har funnet kjærligheten langt vestpå - i et område som går under navnet Nærbø... Et stykke unna Bohemen.

Lykke til på ferden, John T!

12 kommentarer

Vebjqrn

01.nov.2008 kl.19:45

Stilig med ein blogg som er så tett på eit lag, men i morgon blir det ein nedtur - vi skal avslutte med stil og holde Vålerengen bak oss - det blir 3 poeng med heim til Bergen!

Robban

01.nov.2008 kl.22:48

Halla Arild.
Fet blogg!
Må bare legge deg til asså, så jeg kan følge med på hva du skriver...
hyggelig å se deg som konfransier på romsdalsmuseet under jazzen...;) Men ikke kult å se enga på aker stadioen, huff for en match!

Vi snx
Robban
Ære være!

Hansen

02.nov.2008 kl.20:04

Dere er så ræva, utrolig at jeg har holdt med dere i 11år nå og fortsatt gjør det!! mer ræva forestiling enn den mot brann har jeg ikke sett siden Tom Nordlie var trener!!! SKJERP DERE FORAN KØPPFINALEN IDIOTER, DERE SPELLER SOM KJERRINGER!!!

Bea

03.nov.2008 kl.00:28

Pust med magan, Hansen! Pust med magan!

Kåre K

03.nov.2008 kl.11:36

Hansen,

Du er og blir en merkelig skrue.

For de som har litt fotballforståelse (du er tydeligvis ikke en av de), så ser man at Vålerenga minst hadde fortjent ett poeng, om ikke tre mot Brann. Man spiller en god kamp, treffer treverket fire ganger. Brann har en avslutning på mål, den går inn.

Men, for all del, jeg håper for guds skyld at du holder deg unna alt som har med Vålerenga å gjøre. I mine øyne er du ikke velkommen. Jeg ønsker ikke å ha en som deg, med kun sure oppgulp og piss hengende rundt klubben i mitt hjerte. Du fortjener IKKE å være supporter av en så stolt klubb. Du er en skam. Forbanna møkkamann!

Hansen

03.nov.2008 kl.21:14

Kåre K,
Jeg har vært supporter her i 16år og føler meg mer velkommen enn alle disse here nye som driter i å komme med engang det går dårlig. Jeg er lojal,trofast men vi i klanen må bli mer realistiske. Si ifra.(jeg var en av dem som sto å sang på vallefeltet i 96 etter at dem hadde rykka ned)...
Jeg har opplevd mer enn deg med denne klubben, du er blind.

Kåre K

04.nov.2008 kl.10:17

Jeg stod på Ullevaal når vi henta cupgullet i 1980. Det er 28 år siden.
Jeg var vel rundt 7 år gammel når jeg begynte å følge Enga sammen med fattern. Det var rett før Iversen smalt den i motsatt på Melløs i 1977. Det er 31 år siden.
Jeg har vært der siden og alltid stilt opp, og vil tro med dobbelt så mange år som deg på baken at jeg også har opplevd en hel del mer enn deg.

Var det noe mer du ville?

Forøvrig må du bestemme deg om du har vært supporter i 16 eller 11 år.
Du skriver først "utrolig at jeg har holdt med dere i 11 år". Før du i et annet innlegg kommer med "Jeg har vært supporter her i 16år".

Er ikke så lett når man ikke klarer å lyve for seg selv en gang, eller hva?

Leppa

04.nov.2008 kl.10:40

Hansen;

Å si ifra er helt ok, det, men kanskje du burde slå opp begrepet "konstruktiv kritikk" først....

Hansen

04.nov.2008 kl.16:58

KÅRE K,
Hørt at det er lov å skrive feil?

Hansen

04.nov.2008 kl.16:58

KÅRE K,
Hørt at det er lov å skrive feil?

Kåre K

05.nov.2008 kl.11:28

Hansen,

Den visste jeg ville komme. Du har driti deg loddrett ut, og blitt ferska. Nå prøver du å ro deg unna så godt du kan.
Jeg ler av deg, du er en vits.

Hansen

06.nov.2008 kl.21:26

Ferska?
Ro meg unna?
Du har kansje ikke fått med deg det at vålerenga er klubben for alle. Alle er velkommen, bortsett fra casuals ogsånne ting da. Har ingenting å ro meg vekk fra.
Jeg ler av deg som tror at du er i posisjon til å bestemme hvem som er velkomne eller ikke.

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits