En avgjørende tillitserklæring

På treninga fredag, dagen før avreise til Bodø, inntraff noe svært uvanlig i Vålerengas A-lag. Før oppvarminga starta, men altså ute på feltet, innkalte Freddy dos Santos til møte.

Etter bortimot tosifra antall seriekamper uten seier, var stallen under sterkt press - og denne gangen var det Martin Andresen som måtte ta støyten i media. Ikke minst i NRKs ypperlige fotballprogram "Bakrommet", der Dagbladets Morten Pedersen - strengt, men saklig - ga uttrykk for hvilken krise han mente Vålerenga befant seg i under manager Andresens ledelse.

Andresen kom etter undertegnedes oppfatning svært godt ut av det, men det var ikke vanskelig å se at nå... nå var det et viss press på både det ene og andre apparatet i Vålerenga.


freddyprofil5621287323a


Det var altså da Freddy tok grep. Han samla oss alle i en ring midt ute i bingen på Valle:

- Gutter, vi er inne i en vanskelig periode. Jeg vil bare gi uttrykk for at vi i spillergruppa har full tillit til det vi driver med. Det er Martin som får gjennomgå i media om dagen, men dette står vi sammen om. Det var egentlig ikke mer enn det. Vi tror på det vi driver med, alle sammen. Nå trener vi, og så vinner vi snart. Garantert.

Og som vi vant! I dos Santos' jubileumskamp nummer 300! En begivenhet han like godt feira som matchvinner!

Det må være dette som heter å gripe dagen og timen.


2 kommentarer

Bingokongen

09.okt.2008 kl.13:19

Herlig, bare rett herlig å se den ballen over streken.

Grattis gutta! Alle står vi sammen, trenere, spellere og supportere!

09.okt.2008 kl.22:46

Skriv mer, Rønsen. Skriv mer!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits