Nettkjenning i Hafslund

Som jeg tidligere har nevnt, er det svært sjelden noen ber om ordet etter at Toro har avlevert sitt om "spørsmål eller kommentarer"? Men lørdag reiste herr Andresen seg:

andr562

- Bare en ting, gutter. Vi er vel alle like glade for å ha kommet til cup-finalen. Det kommer til å bli en stor opplevelse. Men det er lenge til. Nå er det Viking som gjelder. Det er søndagene vi måles på. Nå skal vi ut og gjøre som mot Odd; løpe som faen!

Dét er en parole han sjøl ikke fant noen som helst grunn til å etterleve på den korte treningsøkta lørdag formiddag, som ble avslutta med ung mot gammel - 10 mot 10 på i underkant av kvart bane. For én gangs skyld vant faktisk old boys, mot spillets gang. Faktum er at Martin ikke løp én meter - men likevel hadde han to målgivende!

Undertegnede hadde forresten en svært dårlig dag på taktikkfronten. Først ved at jeg satte meg mellom Daniel og Moa i garderoben, og sa noe sånt som at "gutter, det går rykter om at ingen av dere er her etter 1. januar - hermed er forbud nedlagt; hvis dere slutter, så slutter jeg også".


freddy


Rett ved siden av ligger Freddy dos Santos og blir knadd, men han får med seg konversasjonen.

- Rønsen, er'e mulig å få det siste der skriftlig?

Min situasjon ble ikke endra, i hvert fall ikke i positiv retning, da jeg valgte å bruke de siste minuttene før treninga skulle starte til å drøft e - i relativt høylydte ordelag, må jeg nok innrømme - om noen fotballspiller noen gang hadde prestert et innhopp som det Freddy slo til med mot Odd: Han hadde tross alt ikke vært på banen mer enn ti sekunder, før han 1) hadde blitt slått tunnell på, og 2) resultattavla viste 0-1!

Resultatet var at tregulvet utafor Brakka fikk føling med en kropp i stor fart i nedadgående retning. Og det var ikke Freddys.

Helt på tampern unner jeg dere en kort replikkveksling på min local - Karoline nede på Fyrstikktorget. Det er en av det utmerkede etablissementets seniorer som tar ordet:, dagen etter 0-0 mot Aalesund:

- Du, Arild, det ordet "nettkjenning" - er'e noen i Vålerenga som veit hva det betyr?

Jeg slipper å svare, fordi en av oldermannsligaens medlemmer kommer i mellom:

- Svaret er nei. Du må til Hafslund for å få nettkjenning!

7 kommentarer

Enga 17

27.sep.2008 kl.14:57

er de ryktene sanne ? :o

Erik Andreas Fonahn

29.sep.2008 kl.18:01

Takk for en trivelig blogg! Jo flere innlegg du har tid til å skrive jo bedre :)

Hansen

29.sep.2008 kl.19:27

Ja, "løpe som faen"... Martin kan løpe som faen vekk fra vallefeltet. nå er jeg så lei. tenk å ha alle de pengene, alle de gode spillerne også kjøre et lag på ræva med 12plass... hjælper ikke med uefa køpp når du speller i adecco. Erik Hamren brukte en måned på å bygge et vinnerlag, mens Martin har brukt et år på å finne en spillestil som tydeligvis ikke funker. Jeg har fulgt med vålerenga i 10år nå og aldri sett makan til verre spill! Så martin KOM DEG TIL HELVETTE VEKK FRA VÅLERENGA!

Enga 17

30.sep.2008 kl.15:05

Martin har gjort mye større endringer enn de hamren foretok seg. mange nye fjes både på gressmatta og indre banen.
Martin er tøff som prøver, å på sikt tror jeg planen kommer til å fungere. selvfølgelig syns også jeg at det er skuffende med 11 plass( etter Stabæk seier) , men Vi i klanen MÅ vise litt respekt ovenfor Martin. man kan jo tenke seg; hvor kult hadde det vært om man ble hakket på hver eneste gang man kom på jobb? og måtte forsvare seg ovenfor hele Norge hver eneste gang LAGET ikke presterer? syns media legger alt for stor vekt på at Martin har skylda, fotball er et lagspill, og når laget ikke fungerer som det skal er det ikke rettferdig og gi èn person all skylda.

syns Martin er tøff som prøver. å lykkes han, blir vel alle fornøyd. syns man burde tenke seg litt om før man kommer med sånne utsagn. vi er i Enga alle mann, vi er en stor familie, og nå har det seg sånn at Martin også inkluderes i denne familien. jeg stemmer for at Martin skal bli! og håper og tror at neste år blir en langt bedre sesong enn den i år. vi har fortsatt cup gullet å kjempe for !

Hansen

04.okt.2008 kl.22:22

Men faktum er at Martin er iferd med å kjøre denne klubben i grøfta. Plan? hvilken plan? jeg syns at dagens vålerenga bare er 11latsekker som driter i klubben, går etter penga og ikke gidder idet hele tatt. Bare Perkins som er stabil...

enga17

05.okt.2008 kl.21:05

men d som media gjør feil, er å gi martin all skylda for at laget ikke klarer å presterer. om sæternes gjør en dårlig kamp og ødelegger, er ikke d martin sin feil. syns bare han får alt for mye pes.

kunne de bare spilt me så høy moral som vi gjennom hele glimt kampen så tendenser til, så kan vi trygt se oppover på tabellen. kjempe prestasjon av laget i dag ! med 10 mann, å vi scorer så kjapt. gutta veit hvertfall hvor målet står ! ser forbedringer

Rett ved treningfeltet

07.okt.2008 kl.18:48

Jeg bare spør....

Når finner Lars Iver ut hvor han skal gjøre av seg på banen..?

Han er en tro kopi av Gamsten, løper rundt å prøver å vise seg mer frem for publikum og slikt, en hva han egentlig burde ha gjort..SPILT FOTBALL..!!!

LARS IVER.....GÅ LITT I DEG SELV, SE NOEN AV KAMPENE DU HAR SPILT OG SE DINE FEIL OG HALV HJERTA SAKER DU GJØR UTE PÅ BANEN..

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits