En jamaicaner på Statoil! Og et sant helvete for Panzer.

Det er ikke bare bare - å komme rett fra Kingston, Jamaica - til Østmarka. Men Adrian Reid er i god behold.

Det skjedde mandag. Guttene skulle på tur. Restitusjon. I Østmarka. Biler til området rundt Ulsrud og Bøler. Derfra - nedover og oppover, i ulendt terreng. Vår fysiske trener, Truls Hallen, den tidligere langrennsløperen, la opp til et tidsskjema tilpassa alle deltakerne. Det vil si at han sjøl og Kjetil Wæhler løp først, så kom resten.

bloggreid5621
Hvor er jeg? (Foto: Digitalsport)


Men så hadde det seg sånn at Adrian Reid ville være med, fra start, helt i teten. Det holdt den første 2-minutteren, og delvis den andre. Men så var det jamnt slutt. "Bare hold til høyre hele tida!" Mente han som styrte teten i Vålerengas Ola Dilt, som anvisning til hvor Mr. Reid skulle ta veien, etter å ha vinka farvel til de aller ypperste av de ypperste.

Truls og Kjetil kom inn på under 40 minutter, de fleste andre på sånn ca. en time. Men hvor var Adrian Reid?

Ingen fant ham, og på et tidspunkt må man jo faktisk bare bestemme seg for å dra tilbake til Valle. Resitusjonen hadde tross alt ikke funnet sted i Bronx.

Halvannen time seinere kommer en telefon - fra en ansatt på Statoil-stasjonen ved Østensjøvannet, et godt sykke unna Rustadsaga:

- Vi har en kar her. Han er kledd i VIF-trøye, men han aner ikke hvor han er? Veit dere hvem han er? Kan dere kanskje hente ham?!

Adrian kom til rette, men gudene skal vite hvor god lyst han hadde på paintball torsdag formiddag. Det var nemlig treninga torsdag: Paintball.

panzersmellfor56620672s
I rute? (Foto: Digitalsport)


I denne omgang gjenstår bare å melde at Panzer er i rute. To gule (som kanskje minst én gang burde vært veksla inn i rødt) - men minst like viktig; i privat sfære. Mer presist i spillerbussen. På vei til Hamar var det godt å se mannen residere midt i baksetet.

Det starta med Elvis vs. Frank Sinatra vs. Bono - av enkelte foraktelig kalt "Uno". Det fortsatte med asylmottak generelt og Midtvesten spesielt - pluss et par andre tema som gjerne dukker opp når folk med divergerende politiske standpunkt møtes. Det gikk på engelsk og norsk, som det heter - i ett kjør. Og i den sammenheng er det en glede å kunne melde at vår tidligere fysio, herr Schwabe, fortsatt er en ivrig leser av denne spalte. Dagen etter at jeg utforda Hagen til å anmelde den neste U2-plata, svømte denne meldinga inn på min telefon:

"Spar meg (og ALLE andre) for anmeldelser av Uno's ulyder. sånn kan vi ikke ha dt. Godt Erik er der og holder deg i øra :-) Haakon"

Uten at han imponerer meg spesielt, tekster han en halvtime seinere: "Håper d står bra til for øvrig da :-)"

Jeg trenger ingen førstehjelp, Schwabe. Men det kunne Panzer hatt behov for - i hvert fall idet vi nærma oss Valle søndag kveld; etter at han mente det var "lengre fra Hamar til Oslo enn fra Vladivostok til Leningrad". Det var da han henvendte seg til Daniel:

- Daniel, hva mener du er det nærmeste man kommer helvete. Eller forresten; hva ER helvete?
- Veit ikke.

- En eviglang busstur med Rønsen. Det er definisjonen på Helvete.

Men han rakk fram til Veme. Og tilbake - slik at han var på trening til avtalt tid, mandag kl. 11.00. Utrolig nok.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits