Panzer advarer!

Panzer har funnet seg godt til rette i Hjørnet, men lurer på om noen er blitt spik spenna gærne. - Gutter, er det noen av dere som blir stressa når noen presterer å pipe etter at vi har hatt seks pasninger i laget?

Replikken faller etter et kort spillermøte i etterkant av matchen mot Fredrikstad, etter at Alan Jepsen har advart mot redsel for ikke alltid å komme fort fram på banen.

hagentarik

PANZER: - Hold deg unna, din jypling!
(Foto: Digitalsport)


Panzer tar ellers på seg "all skyld for det som hendte i andre omgang", og avfeier kontant ethvert forsøk i retning "nei, det er jeg vel ikke helt enig i". - Jeg har skylda, ferdig med det.

Men meldinga til publikum, både i kveld mot Liverpool og resten av sesongen, er vel ganske lettfattelig, eller hva? Panzer er klar i sin tale: Et fotballag som sliter med å finne åpninger framover på banen, og som velger å holde ballen i laget, i påvente av åpninga - det fotballaget skal ikke pipes ut.

Ferdig med den saken.

For øvrig tror jeg vi kan se fram mot en stilriktig anmeldelse av det nye U2-albumet, selv om vi ikke skal ta noe for gitt. Panzer har oppdaga at han er utfordra, og svarer - idet han lover at undertegnede skal få låne et par nye (?) Elvis-skiver:

- Jeg veit ikke om jeg gidder. Vi får se, Rønsen. Hvis han ikke hadde drivi med alt det andre pisset, er det jo ingen som hadde visst hvem vokalisten i U2 er.

Fikk vi forresten med at Freddy er blitt lykkelig pappa til "den fineste dama i byen"? Alma Maria er navnet - til daglig bare Alma, og gave fra gutta er overlevert. Grattis!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits