- Excuse me...?

Vi er 95 år i dag! Og vi gratulerer oss sjøl! På det hjerteligste! Kunne vi forresten fått en bedre bursdagspresang enn Panzer?

Opptil flere har etterlyst liv i denne spalte de siste ukene, og forklaringa er enkel: Natta mellom 9. og 10. mai brakk jeg beinet. Incidenten har umuliggjort mitt virke som ballhentertrener.

panzer562
Panzer. (Foto: Kasper Wikestad, Digitalsport)

Men nå er det slutt på elendigheta. Fra og med 1. august skal Daniel slippe å plukke opp ballene han alltid skyter utafor - ballhenter'n er på plass. Legg til at Panzer altså er på plass, i Hjørnet - da ligger mye til rette for at Enga Inside er oppe og står før du veit ordet av det. Vi begynner nok med Garth Brooks, for å gå videre med Elvis og Frank Sinatra og... i november kommer et nytt U2-album - "bandet med den dårligste vokalisten i verden". Dét skal Panzer værsgod'  få lov til å anmelde. Her på vif.no slash rønsens blogg. Om det så skal bli i form av "fortalt til".

Det vil helt sikkert bli en pinlig affære, som vil smerte en stakkars rock-skribent. Men det får stå sin prøve. Men hva slags briller var dommer Edvartsen satt opp med på Ullevål i går kveld? Han har bedt pent om unnskylding, og vi skal ikke spekulere i om kamputfallet haddet blitt annerledes med Bojan på banen helt til kampslutt. Men vi takker både våre egne gutter og "gutan" for en fantastisk fin fotballkamp!

Har jeg så noe å takke materialforvalter Pål Engebretsen for? Ja, det har jeg. Som tidligere nevnt, kunne jeg komme til å vende tilbake til treningsleiren i Valdres midtsommers.

kickengebretsen56593231a
Pål Engebretsen. (Foto: Thomas Brekke Sæteren)

Vi befinner oss i baren på Fagernes Hotell, oppsatt med storskjerm i anledning fotball-EM. Det er pause, og keepertrener Østby og undertegnede er i ferd med å oppsummere en første omgang som Nederland har dominert. Så kommer Engebretsen - som umiddelbart søker øyekontakt med barkeeperen; en mann som har litt skjeve øyne...

Det er lov å anta at mannen har norsk far og vietnamesisk mor eller omvendt, men det er ikke poenget. Poenget er at mannen snakker norsk så godt som noen av oss som kommer fra Vålerenga. Han er innfødt valdressing (staves kanskje ikke sånn), et faktum som går Engebretsen hus forbi, idet han ber om oppmerksomhet:

- Excuse me...?

Det er da Østby og undertegnede ser på hverandre med et blikk som sier - ja, nettopp - excuse me.

Ja, Østby går lenger enn som så, idet han snur ryggen til, går seg en runde, og hever pekefinger'n til sin gode kollega.

- Nå, Pål. Nå - er'e bra. OK?

Andre omgang forløp i stillhet, uten pinlige opptrinn av noe slag.

3 kommentarer

Anders Mikalsen

29.jul.2008 kl.22:18

Hei Rønsen.

Jeg hadde satt stor pris på om du kunne legge ut en link til vifstadion.no

linken til siden ligger fra før på hovedmenyen på de offisielle sidene.

Mvh

Anders
vifstadion.no

NB: har selvfølgelig lagt ut en link til din side på stadion siden.

29.jul.2008 kl.22:28

Hmmm, vet ikke hvor jeg skal spørre - prøver her;)
Jeg følger bra med på Enga, og har merka meg at Fredrik Carlsen ikke er i noen tropper eller noenting lenger - er han skada, solgt, leid ut ?

Drita?

30.jul.2008 kl.18:13

Hvorfor var du drita når du presenterte Luton på Ullevål?

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits