Riise gikk Speight-skolen!

Søndag underviste Mike Speight omkring DIFENSIV STUPHEADING i våre spalter. Og det tok bare to dager før John Arne Riise hadde lært alt og litt til!

Det var Morten Berre som her om dagen ble eksaminert i Speights favorittøvelse. Men Berre, United-supporter på sin hals, framstår onsdag morgen som den sindige mannen vi veit han er:

- Nei, jeg greier ærlig talt ikke å fryde meg over akkurat den tabba - ikke en gang når det handler om Liverpool. Sånt må bare kjennes så helt forjævlig at... Man kan bare ikke unne noen fotballspiller slike stunder.

berre

MORTEN BERRE: Greier ikke å fryde seg over Riises megaflause.


Vi er nok mange som føler det på samme vis som Berre - men her kommer Mike Speight durende inn i garderoben:

- Arild! Så du Riise i går kveld?! Hva var det jeg sa om difensiv stupheading?!?!

I etterkant av treninga onsdag formiddag, ei økt som for Speights elever så å si utelukkende handla om å score mål, tok vår offensive trener seg tid til å forklare at han ikke bare var ute etter å fleipe med sin omfavnelse av den difensive stupheadinga. - Det er riktig at backer og midtstoppere noen ganger må ty til stupheadinger, sier han - men klør seg i huet når han fortsetter:

- Jeg har scora på difensiv stupheading; rett i eget mål! Jeg spilte 1. divisjon for Sheffield United, og kampen gikk på den gamle banen til Coventry. Pang,! sa det bare - og jeg rakk ikke å lande før ballen satt klistra i krysset!

mikesominstruktor

MIKE SPEIGHT: Snakker av egen erfaring.


Men se så, om ikke Speight tok hevn?

- I andre omgang mottok jeg en corner fra høyre. Hel volley - klin opp i motsatt kryss! Det ble 1-1 - og jeg scora begge måla! Det var første og eneste gang jeg gjorde to mål i en og samme toppkamp!

Da føles det passende å runde av med noen ord om Fellah. Han er på banen igjen, og i avslutningsfasen onsdag ettermiddag var han så god at han sjøl ga seg et klengenavn vi vel alle kan like, eller...?

- Little Drogba!

fellahfritid

MUHAMMED FELLAH aka LITTLE DROGBA: Bare litt vondt i beina - snart på banen igjen.

2 kommentarer

Pernille

01.mai.2008 kl.22:28

Rønsen! Hvor blir det av frokostintervjuet du lovte av Daniel F. Holm?! Skjerpings mister...!

Engalover

02.mai.2008 kl.21:25

Det var akkurat det jeg skulle spørre om også. Lenge siden Daniel har vært på VIF TV. Men når du lover no', må du holde det !

- Gry :)

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits