Daniel på skitur

Det er flust av spisser i Vålerenga denne sesongen, men mye tyder på at det skal bli vanskelig å sette Moa på benken. Nå er det noen som mener seg fortjent til provisjon for at han har kommet til klubben.

Og da kommer det vel ikke som noen bombe at vi skal se i retning en kar som i likhet med Moa gikk sine barnesko i Skeid?

7448937

DANIEL FREDHEIM HOLM: - Provisjon, takk!

Det er mandag morgen, og Moa entrer garderoben etter at han helt sikkert har fått med seg at Dagbladet søndag mente han var "årets røverkjøp". Jeg hilser ham selvfølgelig med "Årets Røverkjøp!" Røverkjøpet sjøl trekker avslappa på skulderne, mens han som kommer hengende rundt skuldra på sin gamle kompis, Daniel Fredheim Holm, allerede har begynt å cashe inn:

- Jeg skal ha provisjon!

Provisjon er det imidlertid helt sikkert at han ikke får for sine ferdigheter på langrennski. Han som har hele verden i sin hånd trener nemlig alternativt for tida (alt bør være i orden om fjorten dagers tid), og torsdag i forrige uke ble han kommandert opp i Nordmarka. Med ski på beina. Det gikk ikke bra.

Alle vi som har vokst opp med termos, Kvikklunsj og appelsiner veit jo at strekninga Frognersteteren - Tryvannstua er fylt av slake nedoverbakker. Skal vi tro medisinsk ansvarlig, Truls Hallen, oppførte vår mann seg som en danske - med den følge at det fortsatt skal finnes groper utafor løypa etter stygge og klønete fall.

Daniel sjøl mener det har en enkel forklaring: - Det går jo rett nedover hele tida!

Akkurat denne torsdagen da, eller?

4 kommentarer

Blondinebabe

23.feb.2008 kl.02:40

Må være ganske morsomt å se Daniel gå på ski, hvorfor ble ikke det filmet av viftv? hehe... det hadde vært morsomt å se...

Sweetie

01.mar.2008 kl.13:50

Enig ;)

nøkkelost til folket!

05.mar.2008 kl.20:59

Syns du skal skrive mer i bloggen din, jeg, Arild.
Se der fikk jeg lurt inn navnet ditt, føles det ikke personlig og flott?
Skriv Arild, og jeg vil lese, kanskje til og med kommentere?
Fred ut.

Uri

06.mar.2008 kl.23:57

Hva er den svarte plastkassen med hvite striper? jeg så den i bakgrunnen på tv når enga trente i Valhal

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits