Berre i trøbbel

Mye er i endring i Vålerenga, og for noen arter tilværelsen seg som sjokk på sjokk. Folk som har passert 30 tror knapt sine egne ører.

 

Her om dagen kunne hovedtrener Tor Ole Skullerud for eksempel melde følgende:

 -         Gutter, vi må få skikk på ordensmannstjenesten igjen. Jeg har sjekka hvordan dere har gjort det til nå, og vi holder fast ved rutinene - med én vesentlig endring. Der ordensmannsordninga tidligere har gått på rundgang mellom de som er under 30 år, vil den fra nå av gjelde alle. Altså hele troppen.
     

Morten Berre mente han måtte ha hørt feil, og ga tydelig uttrykk for det. Men, nei. Han hadde hørt helt rett. Skullerud:

 -         Det spiller ingen rolle hvor gammel du der. Rydding av kjegler, ut med vannflasker, telling av baller! Dere får sjøl ansvar for å sette opp turnusen, men den skal altså inkludere alle.

anfiberre4
BERRE: Tror ikke det han hører. (Foto: Thomas Brekke Sæteren)
 

Ronny Johnsen har opptrådt forbilledlig så langt på Gran Canaria, men turen kommer også garantert til Berre. Men i hvert fall om Terje Hellerud får være med i beslutningsprosessen fins det en del ting Morten Berre definitivt ikke skal delta i. Umiddelbart før avreise til sydlige strøk, heva Henger'n pekefinger'n i retning Berre:

 -         Morten, om jeg i år får se deg i vår boks, innafor vår egen 16-meter -  da kommer jeg ned og henter deg! 

Én kommentar

Ragnar

23.feb.2008 kl.12:37

Har Gjermund Østby samme engelsklærer som de kjente Solberg-brødrene?
:-D

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits