Norsk pressehistories største flatlegging!

Syns du Freddy dos Santos og Daniel Fredheim Holm har vært uforholdsmessig lite i VIF-TV den siste tida? Det har en enkel forklaring: De har boikotta kanalen!

Det hersker en viss uenighet om når tildragelsen fant sted, men for at denne saken i det hele tatt skal ha mening må den forklares. Det er faktisk helt nødvendig! For det er vel flere enn undertegnede som syns VIF-TV med og uten dos Santos og Daniel er to forskjellige ting? De gjør en forskjell, som vår finansminister vel ville sagt det.

Altså følger forklaring, og allerede på dette tidspunkt i historien; en uforbeholden beklagelse - fordi det rett og slett en forutsetning for å få boikotten oppheva.

bot_og_berdring_1

FLATLEGGING! (Foto: Thomas Brekke Sæteren)

Det var på en lang busstur, og min teori er at det må handle om Odd - VIF, søndag 30. september, et oppgjør vi som kjent vant 4-1. Stemninga var langt over middels høy, av forskjellige årsaker. Og jeg mener det må ha vært i strøket rundt Drammen at undertegnede blei lei av all den vanlige sytinga om hvor elendig VIF-TV er ("inni garderoben til Rosenborg, for å snakke med Riseth på sykkel!? 'Portrettintervju' med Keiko og Henning Berg?! Hallo?! Kom deg til Trondheim! Eller hvor som helst ,egentlig! Bare ikke på Valle!) etc. etc. - i det uendelige.

- Det er greit, sier jeg - henvendt til de mest høyrøsta. - Vi trenger dere ikke. Vi skal nok greie å lage TV uten deres hjelp.

Det er altså da Freddy dos Santos griper dagen og timen. Carpe diem!

- Kan vi få det skriftlig? Eller helst; på film? Daniel?! Mobilen!

Og så skjer altså det fatale. Det går ikke an å nekte, siden opptaket - bombe! - fortsatt er i omløp. Jeg renser stemmen, og sier med klar og tydelig røst, med øynene rett i kamera:

- Jeg erklærer herved at herrene dos Santos og Fredheim Holm er uønsket i VIF-TV! For all framtid!

Det skulle vise seg å bli sånn, for vi har med standhaftige karer å gjøre. Ikke en gang i anledning fjorårets TV-aksjon ga de dispensasjon. Da undertegnede gjorde forsøk på å intervjue dos Santos fordi han, som den meget snille mann han er,  stilte opp som bøssebærer foran Nationaltheatret - ja, så stilte han villig opp. Bare for å avbryte seg sjøl i det første svaret han skulle avgi. For hva? For å ringe Daniel! For å spørre om han syns det var greit å bryte boikotten!

Jeg innrømmer å ha glemt saken, idet vi i går formiddag planla hvem vi skulle intervjue i forbindelse med treninga ute i snøføyka i Bærum. Instinktivt tenkte jeg den nye hovedtrener'n, i tillegg til en av veteranene - altså Freddy. Men den gang ei! Da jeg litt betenkt entra garderoben under påkledningsakten, etter å ha catcha at det jo egentlig fremdeles var "boikott" - valgte jeg den litt diplomatiske metoden.

- Du, Freddy.... den boikotten, den gjelder ikke over Nyttår også? Du skjønner at...
- Ha! Ha! Spør Daniel!

Der var svaret, ikke overraskende, "no way". Men siden mange av dere vil ha sett Freddy på VIF-TV i løpet av helga, fant vi altså en løsning - for Freddys vekommende, vel å merke. Daniel er fortsatt i boikottmodus - inntil han har fått "an offer he can't refuse".

Uten å gå i detaljer, må det være lov å si at forliket med dos Santos kosta dyrt. Men det viktigste var dette:

- Rønsen - en helt klar forutsetning er at du legger det helt flat. Paddeflat, i full offentlighet. Vi skal ha på trykk den største flatlegginga i norsk presses historie! Og den skal på FORSIDA av vif.no!

Oppdraget anses hermed som utført.

arildunderstovelen

- Nå får'e værra greit! (Foto: Thomas Brekke Sæteren)6 kommentarer

Irene

06.jan.2008 kl.15:25

Hehe.
Den var virkelig bra den blogge saken der du. Også boikotte viftv da :P
Hva er det for noe lissom? :P
Er morsomt og se at det er humor inne i laget, men jeg syns Daniel er alt for lite på viftv, så Freddy kan bare boikotte et par måneder, så kan heller Daniel ta over Freddy sin plass som den mest intervujende i vålerenga..
Så kom igjen Arild, press heller Daniel til å være mer i kameralinsa, for der er han alt for lite :P hehe...

viff

07.jan.2008 kl.06:39

Synes Freddy bør få seg litt hippere sko. Disse er jo helt bak mål! :) (han skulle forøvrig ha stålhælete støvler for anledningen)

viffffff

09.jan.2008 kl.15:09

Rønsen må bli voksen!!! Herregud. Nok en dustesak fra ham. Hva gjør ikke den mannen for å kunne holde seg inne/smiske seg inne med fotballgutta....

Vål'enggutt

10.jan.2008 kl.19:10

Vi vil ha blogg oftere, rønsen!! ;)

Sneakerking

10.jan.2008 kl.21:16

Hei Arild. Kan du finne ut hvilke sko Freddy har på seg her? Er det de nye Cat-modellene? Jævlig freshe hvertfall. Keep your shoegame on top boi

Keep up the good work!

11.jan.2008 kl.22:45

Dette er VELDIG BRA!
Skoa til Freddy er sånne som tar vare på de juvelene som er inni - fotballføtter som skal sende silkepasninger og score MÅÅÅÅÅL. Heia Enga - dagen er ikke den samme uten Freddy, så hold deg inne med ham heretter, Arild!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits