Med ballhentertrener på plass, burde teamet være komplett!

Ifølge tabloidpressen består den såkalte "VIF-modellen" av et trenerteam på åtte, inkludert spillende manager. Dette medfører ikke riktighet. Det korrekte tallet skal være ni.

Det har seg jo slik, at undertegnede har hatt en noe utradisjonell rolle de siste fire sesongene. Etter at herrene Rekdal og Bakke ga meg innpass til det aller helligste, har jeg liksom bare blitt der - og det oppsto ingen problemer da Petter Myhre overtok; han kjente jo til dette systemet.

martin_120x170_522080a

MANAGER ANDRESEN: Fikk et tilbud han ikke kunne si nei til.

Men Martin Andresen, som aldri har satt sine bein i garderoben oppe på Valle? Jeg valgte å gå rett på sak. Umiddelbart i etterkant av det lange intervjuet du kan se med den nye manageren på VIF-TV, fortalte jeg sannheten, at om han ikke hadde noe imot det - vel, så hadde jeg til hensikt å være på alle treningene også i 2008-sesongen, i treningstøy og... vel, sånn som jeg hadde gjort det de siste åra..

Han smilte, men trakk litt på det - helt til jeg fortalte at jeg ved siden av å hjelpe til med keepertreninga etter fattig evne, også fungerte som ballhenter.

Da strålte Andresen opp i et digert smil:

- Hvis du henter baller mens vi har skytetrening, er du hjertelig velkommen! Det er faktisk en viktig jobb! Da blir det jo ikke stopp i treninga i det hele tatt! Business as usual, Rønsen!

grindheimmedluaportrett[1]

PELLE: Godt skodd fra topp til tå?

Dermed begynner det å lukte sagmugg igjen. Sirkuset er i gang 3. januar, og jeg lover hyppige rapporter fra oppkjøringsfasen. Her kommer første rapport fra magefølelsen: Etter å ha slått av en prat med Johan Kaggestad, har jeg en anelse om at det kan bli mye løping... Og da trenger Christian Grindheim nye sko!

Her er nemlig noe av det siste som sto på taktikktavla før den sinnsykt lange juleferien satte inn; Pelle var i dårlig humør:

Eg sporte itte
NYE sko Pål,
e dessa nye?

I denne omgang gjenstår da bare å ønske fortsatt god jul. Jeg hilser også fra mora mi, som fikk ny drakt til jul. Den satte liksom en ekstra spiss på den kalde ribba og akevitten 1. juledag!

God jul!


mamma

FRU RØNSEN: Ønsker seg et strålende nytt Enga-år!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits