Siste episode i historien om VIFs #32 og Fuglehælvete

Det gikk hardt utover undertegnede, da A-lags-garderoben oppdaga at jeg hadde vært på Åråsen for å intervjue Tom Nordlie. Aller hardest slo fysio Håkon Schwabe - og han veit hvor han skal slå...

Som det burde framgå av teksten, ble dette bildet tatt litt før midten av denne uka. Og det skal folket vite, at om det er ei uke hvor de fysioterapeutiske og medisinske forberedelser gjøres med lidenskap - ja, så er det uka før møtet med Fugla.

image73

Gjett hvilken illustrasjon som har hengt på døra til "her-er-det-jeg-som-bestemmer!"-Schwabe denne uka!


I bunn og grunn er Håkon Schwabe en snill og grei mann. Men ikke i forhold til Lillestrøm. Der følger han Fantomets parole: Håkon er hard mot Fugla!

Han hater dem - og det så inderlig at det er grunn til alvorlig frykt for helsa til den som kommer til pause søndag kveld uten å ha gitt jernet.

Med dette - og siden vi er i gang med støtteapparetet - skulle vi være over på Pål Engebretsen, materialforvalteren som ifølge sikre kilder lot seg lokke til å mene at "LSK er mitt favorittlag nummer 2" i forbindelse med sin egen 50-årsdag. Det handla om overrekkelse av ei gul og svart drakt med #32.

Schwabe mente høylydt at Engebretsen i sakens anledning "helt selvfølgelig må få klubbens strengeste enkeltstraff; 500 NOK" - idet han la til:

- I tillegg må han få 500 - minst! - for på generelt grunnlag å ha vanæret klubben!

Det er ikke hver dag Engebretsen tar ordet i garderoben, men han skal ha poeng for å ha gjort det i denne saken. Og med nedenstående fotografi sier vi det vel med hovedpersonen sjøl:

image74

- Nå er'e bra! (Foto: Freddy dos Santos)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits