#32 har blitt 50!

Lørdag feira Pål Engebretsen sine første femti år. Vi gratulerer! Og hva skulle en matris få i presang - om ikke ei drakt? Men -  hvilken drakt...?! Enga inside presenterer - eksklusivt - tre skandaler!

Skandale 1:
Han har nummer 32 på alle klærne sine. PE, står det - 32. Og skal du ha tak i mannen, må du finne et telefonnummer som slutter på 32.


image70

ENGEBRETSEN: Spør ham etter drakt nummer 32, og han finner fram ei i gult og svart...


Men nå, i etterkant av 50-årslaget, har han et heller lite attraktivt klenodium i sitt klesskap. Drakta er gul og svart - ja, du leser korrekt: Gul og svart! Av gode venner - og du skal vite at denne innbydelsen hang høyt - fikk Pål overrakt ei LSK-drakt med nummer 32 i bursdagspresang!

Skandale 2:
Pålitelige kilder - jeg understreker pålitelige - forteller at PE/32 (VIF?) i sin takketale meddelte forsamlinga at "Lillestrøm er mitt favorittlag nummer 2!"...

Kanskje en passende bot ville være å pålegge mannen å tagge ned den forferdelige graffitien som fins på en vegg et sted oppe på Romerike?

image71

KNOLL & TOTT: Bakke er observert på Ullevål. Og det går vel ikke akkurat på skinner nedi Tyskland heller?


Geir Bakke
var for øvrig hjertelig tilstede i Engebretsens selskap, og noen av oss catcha faktisk at han også dukka opp på Ullevål Stadion mandag kveld... Hmmm... To sesonger i Moss, et lag som aldri ser ut til å ta vare på sjansen til å rykke opp, er muligens nok?

Skandale 3:
Tilbake til Engebretsen; her forleden var det bare såååååå langt unna at han mista både drakt- og telefonnummer. Det hadde seg nemlig slik, at da Gunnar Heidar Thorvaldsson ble presentert for sine lagkamerater - da fikk han straks spørsmålet:

- Hvilket nummer ønsker du på drakta?

Og Thorvaldsson var aldri i tvil: - Jeg vil ha nummer 32!

Sånn ble det som kjent ikke - og du kan jo gjette hvem som la ned veto?

image72

THORVALDSSON: Jubler etter 2-0 mot Fredrikstad. Men trøye nummer 32 - den skulle han ikke få!
(Foto: Digitalsport)


LSK'
s nummer 32 fins foreviga - men Jan-Erik Aalbu snakker heldigvis bedre enn han fotograferer. Men beviset har vi liggende, om #32 skulle komme til å protestere. Kjenner vi ham rett, venter vel et rødt kort rett rundt den døra som fører inn til det eneste matris-kontoret undertegnede (inntil nå) har hatt tilgang til:

- Rønsen! Nå er'e bra. Heretter får'u ikke ei t-trøye eller et par sokker. Glem det!

Men nok en gang, Pål: Gratulerer med 50 årsdagen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits