Freddy dos Santos til Anfield?!

Supporterne til Arsenal og Chelsea og et par lag til kan si hva de vil. Men faktum er at det bare fins ett virkelig STORT oppgjør i Premier League, det vil si to: Liverpool - Manchester United, og Manchester United - Liverpool. Og du kan jo gjette hvem i Vålerenga som har sikra seg billett til Anfield lørdag 15. desember...  om ikke en av dem som i prinsippet er totalt uinteressert i resultatet av kampen!

Om du nå tenker på Freddy dos Santos kan du ta ned hånda, i trygg forvissing om at tipset gikk inn. Den som har fulgt denne spalta (som starta i bokform) de siste tre-fire åra, vil vite at hans hjerte ikke akkurat ligger på fotballøya. Ikke i Liverpool, ikke i Manchester, ikke i London, ikke i... Faktum er at Freddy gir jamnt faen i alt som heter engelsk fotball.


image68

dos SANTOS: Denne mannen elsker del Piero - en dverg målt mot Gerrard og Scholes - og så skal han, av alle, til Anfield 15. desember?!


Kort gjenfortalt: Erik Panzer Hagen hadde bare ett uttrykk han syntes var dekkende for engelsk toppfotball:

- Rønsen, kom ikke til meg og prat om detta KRETSMESTERSKAPET ditt! Jeg befatter meg bare med toppfotball!

Og hvem utgjorde heia-gjengen til Panze? Ganske riktig. For en gangs skyld var det sånn: Milan + Juventus = Sant. Det herska faktisk aldri en sånn type enighet borti "hjørnet", som da dos Santos og Panzer klaska henda sammen, i rein avsky mot engelsk fotball.

Og nå skal altså denne mannen - Freddy dos Santos - til Anfield? For å se oppgjøret mot Manchester United?!

Liverpools mest hengivne supporter i Skandinavia, Allan K. Jepsen, stiller seg ikke bare uforstående. Han er dypt og inderlig, hoderystene sjokkkert:

- Skandale!

image69

ALLAN K. JEPSEN: Dypt sjokkert!


Utover helga, det er forresten fri oppe på Valle lørdag og søndag, går jeg i forhandlinger med dos Santos. Forhandlingsposisjonen er enkel.

1) Billetten til Anfield 15. desember tilfaller undertegnede - eventuelt noen andre i garderoben som har et forhold til ett av disse lagene; Arni, John T., Berre, Bolthof, Gjermund Ø., Jepsen, Grindheim.

2) Du framskaffer en billett til, som tilfaller en av de ovennevnte. Du betaler billetten.

3) Et bilde fra treningsfeltet høsten 2005, et stjernefoto som inkluderer Nåværende Billettinnehaver og John Carew, vil bli publisert på ny, relativt kvikt - for deretter å bli republisert, og republisert, og republisert... i det minste helt til Sir Alex eller R. Benitez har heva PL-trofeet for 2007/08-sesongen - og da er vi langt uti mai neste år.

Det kan bli slitsomme måneder, Freddy! Men det er du som sitter med nøkkelen!

2 kommentarer

devold

08.sep.2007 kl.23:12

Ha-ha-ha, jeg ler meg ihjæl av Panzer. Mannen er en suveren fyr, men uttalelsen : "jeg befatter meg bare med toppfotball" ? Panzer : du speller i en av verdens mest uinterresante serier. Den kommunistiske hengemyrserien. Er det toppfotball ? Og den mafiastyrte spagettiklovneserie A ? Hvor alle er mest opptatt av hårgele og kaffe macciato to go. Panzer kom hjem til Enga, den beste fotballen spelles i England, og hvem topper ? Jo verdens beste lag Liverpool. YNWA

Marte

15.sep.2007 kl.20:59

Liverpool er det beste laget i England :) . Du døde ikke av kuldeskjokk på treningsfeltet i dag da Rønsen? Jeg så du så litt kald ut etterhvert skjønner du, der du sto med shortsen din :P. Jeg holdt hvertfall på å fryse i hjel. Men, man kan da ikke dø når man har reist helt fra Lillehammer for å være i Oslo en hel dag, og få med seg laget i sitt hjerte på trening :)

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits