Brann-TV? Samarbeid med RBK-TV? Casuals?

Det ble mer enn Morten Berre kunne tåle: Da vår mest forhatte mann i Trondheim fikk rede på at VIF-TV i anledning lørdagens oppgjør på Lerkendal hadde inngått en "samarbeidsavtale" med RBK-TV... ja, da klikka det.

- Du har levd på kanten lav stupet enge nå, Rønsen! Men nå er det nok! Kall det ikke lenger "VIF-TV". BYTTE-avtale - med hvilket lag; RBK?!

image66

BERRE: Jubler for scoring mot Brann, men skal ha seg frabedt ethvert "samarbeid" med RBK-TV!


Tildragelsen finner sted etter at undertegnede i positive vendinger har omtalt byttehandelen som i forkant av RBK-VIF fant sted mellom klubbenes respektive tv-stasjoner. Vi fikk intervju med Riseth & Tørum, de fikk Wæhler, i all vennskapelighet. Og helt gratis.

Kunne dét være gæernt? Ja - det skulle faktisk vise seg at dette kunne være alldeles gæernt.

Berre får nremlig umiddelbart følge av Daniel Fredheim Holm; de skifter ved siden av hverandre:

- Det intim-intervjuet du presterte med Basma på Lerkendal - "helt inn i RBK-garderoben"... Skandale! Fra nå av kan du bare ligge unna denne garderoben!

Berre: - Enig!

- Jamen...

- Ikke no' jammen!

Han som har hele verden i sin hånd har forresten for lengst omdøpt VIF-TV til noe som kanskje har en viss soudmessig likhet: Det begynner på F, det slutter på E, og de manglende tre bokstavene inkluderer en dobbel konsonant - og vi snakker altså om det ordet som i den nykomponerte logoen kommer før "TV".

image67

DANIEL "Schumi" Fredheim Holm: - Enig, Berre! Skandale!


Vi tolker det som et solkelart boikottvarsel, men vi får se hvor lenge trusselen står ved lag. I mellomtida vender vi likegodt nesa i retning Åråsen. Hva er det som skjer med Jan Åge Fjørtoft? Greit nok, at TV 2 renner over av svært lite kledelige skarre-r'rer. Men trur virkelig Fjøra at Davy Wathne-TV blir "mindre Brann", om den tidvis fullstendig kaudervelske bergensdialekten henvises til en eller annen "på-indre-bane"-reporter?

(I parantes bemerka er Nils Johan Semb på plass i Bergens-kanalen - og han er virkelig en garantist for fotballfaglig kvalitet, om han så skulle tvinges til å snakke esperanto.)

Helt til slutt: Hva driver kritikerne av casuals-miljøet med om dagen? Nå, som slåsskjempene virkelig har funnet en genial ordning: Oppgjør på bare nevene - flere mil unna stadion!

Jeg har sagt det før: Hvis disse gjengene på død og liv vil ødelegge hverandre; kunne det ikke være en idé å leie Ullevål Stadion til dem ei hel natt? La dem ta med seg balltrærne og kjettingene sine, og slå løs som ville hælvete. Den siste som står oppreist har vinni! Gratulerer!

I mellomtida får vi som er interessert i fotball være glad for at ramboene holder seg på armlengdes avstand fra stadion - som f.eks. i Mjøndalen. Hvis de holder seg utafor allfarvei, opererer i lukkede selskap, og utelukkende skader hverandre - ja, så er kanskje ikke veien så lang til Evander Holyfield & Mike Tyson?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits