Enga for bønda!

Vi har tatt Nettavisens partitest, og valget synes nærmest avgjort: I Vålerenga er det 100% oppslutning om Åslaug Haga!

Det er installert tre PCer på forværelset til garderoben i Vålerenga. Det er ingen grunn til å legge skjul på at favorittsidene teller merkenavn som manutd.com, liverpoolfc/tv etc. etc. Men her om dagen hadde faktisk Morten Berre stått tidlig opp, hvilket er oppsiktsvekkende nok i og for seg. Ikke bare det - han hadde logga seg på Nettavisen, og faktisk tatt seg tid til å gjennomføre valgtesten.

- Rønsen, sier han - nå må du sette fra deg kaffen og logge deg på. Nå har jeg for alvor finni ut at jeg ikke stemmer på noen av de rare venstregreiene dine!

- Å? Hvordan det?

- Jeg er Senterpartimann!

image65

BERRE: - Hipp hurra! For Åslaug Haga!


Når Berre kommanderer, da adlyder underordnede. Ergo: Valgtest. Og se så, om ikke også undertegnede kom ut som Senterpartimann! Mer enn det: Der Berre bare logga seg ut som 30,2 prosent Senterparti, havna jeg på 32,4! Enda verre: Ifølge Nettavisen, gikk 25% av mine svar i retning av at jeg burde stemme på Siv Jensen! Torstein Dahle fikk 20 prosent av mine svar; litt i underkant av forventningene, spør du meg - men jeg kunne veldig godt leve med at Lars Sponheim havna på bånn, med skarve 9 prosent.

Men her var det vel noe som skurra?

Vi satte Freddy dos Santos foran skjermen. Og nå lukter du kanskje lunta? Da han hadde stemt ferdig, lyste ett parti soleklart på topp: 31,4% for Senterpartiet! For materialforvalter John T. Hansen ble resultatet like entydig: 31,6% for Åslaug Haga!

Det var da vi fant ut at her måtte noe sjekkes, og det noe så alvorlig. John T. fikk oppgaven: "Gå gjennom hele leksa en gang til, og stem stikk motsatt av hva du gjorde florrige gang."

Du gjetter resultatet? 30,9% for Senterpartiet!

Dermed sier vi takk til Nettavisen, og sender en CD-singel i posten. Vi lover å studere norsk politikk på veien til Litauen, men kan ikke garantere Nationen som reiselektyre.

Dette, til tross for Berres påpekning:

- Mye tyder på at Senterpartiet i år har vært meget heldige med programformuleringene!

4 kommentarer

Martin

15.aug.2007 kl.09:31

Godt å lese for meg(oss?) som er aktive senterparti politiker og klansmedlem :)

maddy

16.aug.2007 kl.20:29

dere får prøve å ta den på nytt, nettavisen sier selv at mange fikk feil i første utgave pga no brannmurgreier, men at nå er det ordna opp i:)

Per Berge

17.aug.2007 kl.08:07

Det var da enda godt det bare var en brannmur som lå bak. Så for meg Valhall ombygd til samdriftsfjøs og Valle Hovin som en potetåker. Bare tanken på att folk kom i horder med traktor til Vertshuset på lørdan ga meg gåsehud svære som tennisballer.

no e eg berre glad

18.aug.2007 kl.19:12

no e eg berre gla
http://www.jakooldesigns.com/falconstar/valerengamaduka.jpg

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits