Men Berre bare klager...

Det kunne vært fristende, men likevel for enkelt - å bruke tittelen Berre Lekkert! Da svingte det langt mer av Harald Aabrekks helt uforskyldt morsomme uttalelse til TV: - No er eg berre glad!

De som har logga seg på vår mobiltjeneste, fikk i løpet av søndag kveld vite hvordan Morten Berre sjøl opplevde sine to scoringer mot Brann. Du skal likevel vite at dette kan komme til å koste undertegnede dyrt: Saken er at jeg har inngått en avtale med Berre om å plage ham minst mulig i VIF-TV-sammenheng, mot han uten videre dikkedarer ettergir en del diffus gjeld som følge av dårlig kortspill.

Men kunne jeg unngå å ta fatt i ham i etterkant av scoringene mot Brann?

Spørsmålet er tåpelig stilt, og fortjener strengt tatt ikke svar. Problemet er bare at Berre allerede der og da, utafor garderoben søndag kveld, mente det helt annerledes:

- Nå har jeg noe på 'rei, Rønsen! Og den dealen med kortgjelda kan du bare glemme!

image64

Berre lekkert, BERRE!


Atskillig enklere er det å ha med høyrevingen Arnar Førsund å gjøre. Han syns det er helt OK å bli intervjua på massasjebenken rett i etterkant av match, og på spørsmål om det ikke var noe uventa å bli satt opp som høyre kant i et 4-3-3-system, svarer han det helt opplagte:

- Nøyaktig som jeg hadde forventa. Jeg har alltid likt meg i angrep.

Jeg tar forresten sjølkritikk på at jeg ikke hadde med kamera til treninga i forkant av Brann-matchen. Da stilte nemlig Førsund med en, til og med til han å være, temmelig oppsiktsvekkende hatt: Hvit - med rosa striper. Jeg har sett det en gang før, men da var det Boltons Daniel Braaten som hadde noe lignende på hodet - og da sto kalenderen på 17. mai 2006...Festantrekk, med andre ord - og vi lover å komme tilbake til saken.

Du skal ellers vite at Kjetil Rekdal fortsatt har et våkent øye for Enga. Fordi han var opptatt med å analysere kampen der Kaiserslautern lett tok seg videre i den tyske cupen, fikk han ikke sett Vålerenga - Brann. Men telefonen kan han bruke, og jeg sa det som sant var:

- Reka, sa jeg - i kveld spilte Enga sånn som du ville elske å se dem! Full fart framover! Og i forsvar: Oppi! Oppi! Oppi! Og Berre var bare fantastisk! Absolutt fantastisk! Og oppå det hele: Vi hadde stang inn! Det var Brann som traff treverket!

Svaret kommer kontant:


74489-7

- Du har som vanlig ikke skjønt noen ting, Rønsen. Om I hadde vært trener, ville Brann garantert ikke kommet til så mange sjanser!

Da gjenstor det vel bare å fortelle at de totale tidskaos er innført oppe på Valle. Nå er det ingen som har peil på når morgendagens trening begynner - den som "alltid" har begynt klokka 11. Men det viktigste:

Anarkiet til Aabrekk funker!

74489-18

AABREKK med puls-belte - fullstendig ute av telling, men med orden i kaoset!

3 kommentarer

Hmf

07.aug.2007 kl.15:44

Rekdal er en tosk.
Forresten: Takk gutta for at de spilte som helter! Kanonbra kamp:D
Made my day:)

Gry

07.aug.2007 kl.16:29

Heei :)
Reka er en spesiell person, men har sin stunder :D
Kjempe bra kamp mot Brann, Utrolig bra stemning

Randers no 26

07.aug.2007 kl.16:46

I har jo pakka sakene og reist hva i helvete er det han bryr seg med,takk for kjempekamp mot Brann

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits