Frammøteskandale på Gjøvik

Blir treninga bedre eller dårligere - om Petter Myhre er til stede eller ei? Om dette har Harald Aabrekk (i hvert fall innimellom) klare oppfatninger.

Det er en sann glede å kunne melde at treningsleiren på Gjøvik har vært glimrende. Tung bane, javel - men sånn blir det, så lenge regnet bøtter ned. Og banen på Vardal tålte mer enn de fleste.

Helt suverent var også opplegget Tom Henning Hovi hadde stelt i stand: Paintball torsdag, Bob (det går fort!) & Firhjuling i Hafjell fredag, tur på Mjøsa med Skibladner lørdag.

Det er mulig det hadde med vondt-i-hodet-etter-bob-tur å gjøre, men faktum er nå uansett at ved avreise til trening lørdag morgen - ja, så mangla  8-10 mann, inkludert hovedtrener Myhre. Det hadde seg sånn, at treninga torsdag og fredag var lagt til klokka 11.00. Lørdag var den på grunn av autografskriving i Gjøvik sentrum framskynda en halv time, hvilket var behørig presentert på et skjema alle fikk utdelt ved ankomst Gjøvik.

Keeperne hadde dratt i forveien, for å varme opp litt ekstra - dermed var altså botsjef Øyvind Bolthof fraværende. Assistent Fredheim Holm var egentlig klar og grei i sin konklusjon:

- Vi bare drar! Botas størrelse får jeg diskutere med Bolt.

74489-37

ASSISTERENDE BOTSJEF: - Vi bare drar!

Men så var det sånn at baksetet, Daniel sitter alltid bakerst i bussen, måtte konsultere Aabrekk - han har for så vidt et visst ansvar for progresjonen på treningsfeltet. Og han var ikke vond å be:

- Anten så drar vi med ein gong, og får ei god trening. Eller så ventar vi på Petter!

Det endte naturlig nok med at vi venta, og det kommer vel neppe som ei bombe på noen at Christian Grindheim var en av de som ikke hadde fått med seg dagsorden:

- Kim e det som huskar eit skjema, då...?!?!

image61

PELLE: - Kim e det som huskar eit skjema då...?!

Aabrekk
fornekta seg forresten heller ikke på feltet. 11 mot 11 hadde han og Myhre ansvar for hvert sitt lag, og denne gang var det Aabrekk som coacha the blues. De vant. Overlegent (i hvert fall med ett mål; ei perle signert Wæhler). Men i Aabrekks øyne var det rein overskjørsel.

Såpass, at da gutta skulle tråkke til banen - Enga har folkeskikk, og sørger alltid for at leide treningsbaner ser skikkelige ut etter bruk - kunne han melde:

- Tråkk skikkeleg i dei raudes 16-meter! Det er jo der kampen har funne stad!

image62

HARALD AABREKK: Gjør stadig mislykka forsøk på å innføre nynorsk i Enga. Men denne gangen lyktes han som coach.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits