Reka er opprørt over kvaliteten på VIF-TV

- Rønsen, din jævla døl!
Det er bare Belgia som kaller.


Det er lørdag før VIF - Godset, og uret viser 08.05. Med bare minimal kjennskap til undertegnedes normale gjøren og laden, må det være lov å si at man skal være smått mystisk skrudd sammen for å tro at jeg skal ta telefonen på denne tida av døgent. Men det globale VIF-TV skal strengt tatt aldri sove, og jeg trykker altså på grønn knapp - bare for å høre et jævla raut i andre enden:

- Din jævla døl!

74489-7

Poenget er at Kjetil Rekdal sitter og ser på TV. Joda, mannen har kommet seg på nett, også i Belgia. Og der ruller altså VIF-TV over skjermen - og hva skuer monsieur Rekdal? Jo, at programlederen skal ha sagt noe sånt til Stian Ohr som at "serieINNSPURTEN for Vålerenga vel ikke har gått helt etter planen"...

- Er det serieinnspurt etter tre runder?! Ha-ha-ha-ha! For en møkka-TV!

Jeg gnir meg morratrøtt i øya, og sier som sant er, at dette er dette er det ingen her hjemme som har gjort meg oppmerksom på. Bare for å bli temmelig abrupt avbrutt:

- Rønsen, du veit at I oppdage alt!

Med andre ord: Alt er som det alltid har vært. I har rett. ("Her følger vi klokka mi, for den går rett!")

74489-8

REKA: I ferd med å lykkes i Belgia?

Og sånn sett er det jo hyggelig å melde at mye tyder på at "I" er i ferd med å få rett på fotballbanen, nok en gang. Da han overtok Lierse sto laget med fattige 2 poeng, tilsynelatende håpløst forlatt.. Nå forteller tabellen at de har 22 (uavgjort i helga). Sammen med nestkommanderende David Brocken har Reka kravla seg helt opp i ryggen på Beveren, som står med 24. Bare ett lag rykker direkte ned. Det er tre runder igjen å spille - og vi tar det nærmest for gitt at Lierse tar tre poeng i neste kamp. Den finner sted 5. mai, og spilles mot Club Brugge - og den klubben veit vi jo alle at Lierses trener kjenner som sin egen bukselomme... Det gikk jo så flott sist gang han var der! Og noe skikkelig hjemmepublikum kan Club Brugge i hvert fall ikke skilte med!

Lykke på resan!

Én kommentar

...

05.mai.2007 kl.11:41

Bra blogg, oppdater oftere a Rønsen?

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits