Fellah i 100!

Som det framgår av VIF-TVs magasin i forkant av Godset-matchen, forsvarte Jørgen Horn tittelen som klubbens beste gokart-kjører da Enga Grand Prix gikk av stabelen torsdag ettermiddag. All ære osv. - men det var en annen mann som stjal showet! Helt ufrivillig!

Reglene i gokart er enkle, og en av dem går ut på at kjører du gris - ja, så er det gult flagg og rett ut av heatet. Det skal litt til å bli vinka av banen, men Fellah klarte det - i tre heat på rad!

Saken er at han ikke skjønte det aller enkleste. I gokarten fins det to pedaler; en man bremser med, og den man gir gass med. Fellah skjønte bare gasspedalen! Dermed ga han bånn pinne - hele veien!

image55

Resultatet var stygt. På huet inn i veggen! Pang! 720 graders vendinger! Kort oppsummert: En soleklar fare for sikkerheten!

Som arrangørens utsendte sa det, da han ble klar over at Fellah ikke er gammel nok til å ha sertifikat for bil:

- Denne gutten må aldri få lappen!

Vårt forslag er at Fellahs eventuelle øvelseskjøring bør foregå bak rattet i bilen til Harald Aabrekk. Da går i hvert fall ingen materielle verdier til spille. Men primært, etter å ha sitti ringside under villmannskjøringa, støtter vi vår mann fra Heusmann på Alnabru helhjerta: Fellah bør aldri få lappen!

*

Til slutt tillater jeg meg å trå over grensa for det private. Det har seg sånn at undertegnede endelig er innvilga et ønske om noe relevant treningstøy. På én strikt betingelse: At alt som tidligere er publisert i denne bloggen om og omkring materialforvalter Pål Engebretsen dementeres. Absolutt alt!

image54

Pål
- alt er tilgitt! Alt jeg har skrevet om deg er tull og oppspinn! Skitten journalistikk fra ende til annen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits