Våre gutter reiser i Cortez...

Det nærmer seg avspark... oj! Hvor det nærmer seg avspark! Det er meldt fire til fem blå i Tromsø, men oppholdsvær - og det kan være helt greit. For våre gutter kommer ikke oppover i hverken fjellstøvler eller sharrocks.

image46

I forbindelse med seriestart, skal alt som har med "klær og utstyr" være i orden. Vålerengas A-lag er i god tid tildelt finfint fritidsantrekk; i all hovedsak ment for å reise i. Vi snakker luftige jakker og jeans og t-trøyer og... Men hva så med skoa?

"Jeg har ikke fått dem enda", sier mannen med det hele og fulle ansvar, materialforvalter Pål Engebretsen - "men jeg lover at vi har dem i god tid før avreise Tromsø."

Jørgen Jalland: - Hva slags sko er  det? Vanlige joggesko?
Engebretsen
: - Ehhhh... vanlig og vanlig... de er litt mer i Cortez-stil.

Det er da det blir helt stille, før Petter Myhre tar ordet:

- .... litt mer ... Cortez...? Ja, men da veit vi jo alle hva slags sko det dreier seg om?! Cortez, ikke sant? Veit du ikke hva det er eller, Jørgen?!

***

Det ble sagt mye som ikke var ment for offentligheten i garderoben fredag formiddag. På tale om målsettinger, mente undertegnede for eksempel at "det viktigste må da for faen værra en gang for alle å slå Lyn!" - et utsagn som av Morten Berre ble avfeid som "dødsens useriøst, Rønsen!".

Men én sak er klar: Den flyvertinna som klager på Vålerengas reisesko - hun skal få seg en omgang. Enten hun veit hva Cortez er eller ei. Og jeg skal med glede hjelpe Engebretsen. For disse skoa er skapt for vinnere!

Her får du dem en gang til; buksene over tilhører forresten Freddy dos Santos.

image47

CORTEZ, OK?

Én kommentar

Andreas Øwre

10.apr.2007 kl.14:33

Det heter Cherox gjør det ikke?

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits