Og nå: Logikk - according to Bolthof

Sjefen for botkassa i Vålerenga har innført et helt nytt system. Nå er det den som sørger for å ta vare på klubbens eiendeler som havner på blokka! Les - men lær for all del ikke av! - hvordan Øyvind Bolthof tenker.

På VIF-TV kunne du følge det lille opptrinnet i etterkant av kampen mot Lyn ute på Kadettangen. Idet klubbens kamerateam skulle forlate banen, snubla de rett og slett over en haug med treningsjakker som åpenbart tilhørte Vålerenga. Ikke uventa, sto det nummer 6 og 19 på to av dem; dos Santos og Grindheim.

image40

BOLT: Du tror de ikke før du får høre det!

Tirsdag var oppgjørets dag, og jeg venta ærlig talt ikke på annet enn å få høre hvor mye botkassa ville legge på seg, eventuelt hvor mye undertegnede skulle tilgodeses i den samme kassa. Det var tross alt jeg som fant de dyrbare plaggene, og som egenhendig brakte dem tilbake der de hører hjemme, i materialforvalterens hender. Men den gang ei!

Idet Petter Myhre er ferdig med dagens appell, tar Daniel Fredheim Holm ordet. Han, av alle! Som ikke en gang var i landet da tildragelsen fant sted!

- Jeg vil bare si at bøtene ute fra Kadettangen er avgjort. Bolthof har det nøyaktige beløpet, men det skal deles likt på John Terje og Rønsen.

Unnskyld?! Og det er ikke bare jeg som ikke får dette til å gå opp. Morten Berre er entydig: - Rønsen, dette kan du bare ikke godta! Du hadde jo for faen tjent på bare å la jakkene bli liggende?! Uhørt!

Mer presist kan det etter min oppfatning ikke sies. At John Terje Hansen, fungerende materialforvalter, går på en smell for å ha glemt igjen sakene sine - det er forståelig. Så får heller han gjøre opp med slendrianene. Men at jeg...?

Bolthof forklarer det slik:

- Da jeg fikk høre hva som hadde skjedd, ringte jeg deg og ga beskjed om at jakkene skulle opp i Vallhall fredag ettermiddag. Og når kommer de hit? Tirsdag! Nei, nei, nei - det spiller ingen rolle at jakkene ikke skulle brukes i mellomtida, og det hjelper overhodet ikke at du har drivi med noe TV-tull, og altså "vært på jobb", som du av en eller annen grunn velger å kalle det. Men jeg skal være grei. Det blir 35 kroner per jakke, hvilket skulle bli 175 kroner. Så deler du med John Terje, altså 87.50 per mann. Ytterligere diskusjon kan du glemme!

Hva Daniel har å si til sitt forsvar - han, som altså ikke hadde noe med saken å gjøre i det hele tatt?

- Jeg ble utnevnt til assisterende botsjef i akkurat denne saken...

Og sånt no' skal på landslaget?

74489-37

DANIEL: "Assisterende botsjef i akkurat denne saken"...

2 kommentarer

Andreas

14.mar.2007 kl.10:18

Godt å se at ny liten story kommer her, liker diss rønsen og du må skrive oftere!

Morten

19.mar.2007 kl.19:18

Enig med andreas, historiene til Rønsen gir oss fans et morsomt innblikk i dagliglivet på treningsfeltet og i vålengamiljøet. Mer av dette Mr Rønsen:-)

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits