- Vannet går!


Drillo er enig med flertallet i norsk presse! Og Henrik Hovi har fått ei søster!

Vi må vel nesten ha lov til å kalle det litt historisk sus – når Egil ”Drillo” Olsen går ut og sier seg enig med journaliststanden. Det skjedde riktignok internt, og motvillig - men likevel:

-         Jeg er ytterst sjelden enig med skribenter som mener at ”han var banenes beste”. Som regel har jeg følelsen av å ha sett en annen kamp. Men nå ser jeg at Kjetil (Wæhler) blir utropt til banens beste. For en gangs skyld kan det hende journalistene har rett.

74489-2

PROFESSOR OLSEN: For en gangs skyld kan det hende journalista hadde helt rett!!


Dermed burde den være notert, og her kommer historia om to dager gamle Heddas tilblivelse – sett fra utsida, men likevel fra innsida.

Jeg står i spillertunnellen etter matchen mot Viking, på jobb for vif-tv. Det er alltid litt hektisk i slike situasjoner; alle vil ha tak i alle, ikke om to minutter, men nå – med en gang.

Så ser jeg plutselig Tina – kona til captain Hovi. Hun smiler, som alltid, og jeg peker på magan hennes – og gestikulerer; ”sååååå jævlig schvær…!” Hører jeg et ”vannet går!”? Ja! Og minuttet seinere kommer ektemannen, som så visst ikke skal intervjues verken her eller der! Dressen sitter upåklagelig, men håret er dryppvått etter dusjen, ogher kommer pappa: - Vannet går!

Det endte altså godt. Ti over ett natt til torsdag kom Hedda til verden. Gratulerer - til Tina, Tom Henning og Henrik!6 kommentarer

Andreas Kjelstrup

05.mai.2006 kl.13:12

Først av alt gratulerer Tom Henning og familie!! Og gratulerer med sesongens første seier.. Kjetil spilte en kjempematch, og fortjente detta!! Tippeligaens beste stopper i mine øyne!! La oss håpe det fortsetter slik!!

EngaBankerLillestrøm

11.mai.2006 kl.18:58

KOM IGJEN ENGA!!!!!

Irene

11.mai.2006 kl.21:39

Gratulerer så kjempe mye med Hedda, Tom Henning og Tina =)

Plingeling

15.mai.2006 kl.17:06

Ei søster?? Hæ? Ei datter , ja?!

Plingeling

18.mai.2006 kl.19:21

Sorry, "blinksa" litt når jeg leste- gratulerer uansett:D

Benedicte. enga jente

21.mai.2006 kl.14:36

hei hei Tom Henning og Tina!!..
gratulerer så mye med Hedda!! lykke ti lvidere.. STÅ PÅ ENGA!! hilsen ei trofast enga jente..

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits