Daniel vs. Thomas: 16-8!

De spiller på samme lag, Holm Brothers. Men ikke alltid. Når Harald Aabrekk kommanderer "leik" på trening er de ofte motstandere - i hvert fall om det er snakk om leken fotball én mot én. Og hvem vinner?

74489-25

HOLM BROTHERS: Familieidyll før kampen.
Foto: Tomas Brekke Sæteren

Resultatet blir nok ikke alltid det samme, men dette er i hvert fall faktum - oppsummert etter treninga som leda inn til den begredelige kampen mot HamKam. (Og vi tror bestemt ikke det var Aabrekks leike-opplegg som bidro til den trasige kampens forløp.)

To mann, to baller. Det knobles - papir, saks, stein - om hvem som først sender ballen avgårde. Vitsen er at neste mann skal treffe ballen til den som starta gamet. Spilletid: Ca. 10 minutter (det varierer).

Når man i denne sammenheng velger partner, faller det naturlig at Thomas og Daniel går sammen - de er perlevenner, både på og utafor banen. Vi går inn i matchen to-tre minutter før slutt, på stillinga 10-6 til Daniel.

Løpet synes kjørt. Men så misser lillebror, og gir bort to billige poeng gjennom å slå sin egen ball utafor sidelinja - muligheter Thomas utnytter med kirurgisk presisjon: 10-8. Ny spenning.

Men da er det tur for å være nådeløs. På no time er Daniel oppe i 13-8, og siste spark på ballen er en rein show-off. På 16 meters avstand klinker han til med venstra, mens en høylydt fortvilende storebror ikke kan gjøre annet enn passivt å registrere at kula lander midt oppå hans egen... Fantastico!

Som sjølutnevnt dommer, går jeg i fistel - for forsøk neste gang du er i nærheten av to fotballer; å slå den ene oppå den andre, i lufta, på sånn omtrent 16 meters hold.

- Den teller vi som en tre-poenger, gutter! 16-8 til Daniel!

Ved siden av jubler Petter Myhre over å ha slått Christian Grindheim 5-4... hvilket vel forteller alt om tempoet i akkurat den oppvarminga?

74489-26

HOLM BROS: Familieidyll - også etter at storebror har gått på et knusende nederlag.
Foto: Tomas Brekke Sæteren

Vålerengas A-stall har forresten fri til helga, og vi holder det åpent om årsaken er landskamp, og dermed Tippeliga-fri - eller det faktum at Freddy dos Santos fylte 30 år 1. oktober. Kanskje er det et lite selskap på gang?

Gratulerer, gjør vi i hvert fall!
3 kommentarer

Anna

06.okt.2006 kl.10:27

Go Daniel....=)
hehe

09.okt.2006 kl.12:42

Freddy hadde bursdag 2 okotber, ikke 1. SÅ det så

11.apr.2007 kl.16:41

du ruler

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits