Pulsbelte - eller skritt-teller?

Mens de andre bruker pulsbelte for å måle O2-opptaket, har Morten Berre fått utdelt skritt-teller!

Det er Harald Aabrekk som har innført pulsbeltene, og har vel etter hvert fått en viss aksept for nytten av dem. Men det er fortsatt en del off-ing; "nei, ikke beltene nå igjen 'a...". Det går i og for seg ikke på frykt for å måle formen, men rett og slett på at beltene føles smått ubehagelig å ha på.

Noen syns altså det er mer ubehalig enn andre, hvilket førte til en gaveoverrekkelse i garderoben torsdag formiddag. Aabrekk:

- Her, Berre. Frå meg til deg - ein skritt-tellar. Og skulle den kjennast ubehageleg, har eg kjøpt en medfølgande radio!

74489-11

MORTEN BERRE: Konsentrert, med skritt-teller.

Ellers fortsetter Rekdal å sette rekorder, nær sagt daglig - og her fra innsida tar vi ikke sjansen på å kjede våre lesere. Men vi sakser en ny en fra treningsfeltet, da samtalen kom inn på vårens seriekamp mot Fredrikstad.

Reka: - Vi spilte aldri så dårlig når I var på banen. Det skjedde aldri!
Rønsen: - Dere var vel ikke veldig gode i nedrykkskampen mot Sogndal, og så vidt jeg husker var du på banen da - til og med som kaptein, om jeg ikke tar helt feil?
Reka: - I var banens klart beste!
Rønsen: - Jo, men...
Reka: - Ikke noe men Rønsen! I var klart best - I scora til og med fra 100 meters hold!
(materialforvalter) John T. Hansen: - 100 meter?! Du skøyt fra innafor egen fem-meter, da?
Reka: Ja, I gjorde det!

74489-7

KJETIL REKDAL: 100 meter unna begivenhetenes sentrum.

Helt til slutt i sommervarmen tar vi med at det fredag formiddag ble spilt oppvisningskamp i teknikkøvelsen G-R-I-S, med tre deltakere i aksjon. Undertegnede sto igjen uten notering på dommerens blokk, mens Reka kom i protokollen med G-R-I. Komplett resultatliste får du ved å ringe Vålerenga Fotball, og be om direktelinje til Lars Bohinen.

Én kommentar

du har en bra jobb med vålerenga da eller hva

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits